Gospel Celebration

Med fællesspisning, generalforsamling og venskabskor: The Gospel Choir & Copenhagen Gospel Voices med Hans Christian Jochimsen.

Der er lagt op til et brag af en gospel-eftermiddag med Gospel Celebration, venskabskor, generalforsamling og fællesspisning søndag den 25.8 kl 16.00.
Kom og vær med til den første Gospel Celebration i The Gospel Fellowship efter sommerferien. Vi har skiftet salmerne ud med masser af gospelmusik, og der vil være rig mulighed for fællessang og et hjertevarmt og rummeligt fællesskab.

Denne søndag har vi besøg af vores venskabskor: The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices ledet af Hans Christian Jochimsen – det må du ikke gå glip af!

Laura Kjærgaard og Hans Christian Jochimsen leder gudstjenesten og musikken sammen med The Gospel Fellowships sangerteam og band – det bliver et brag af en gospel-eftermiddag!

Og så vil Lone Møller-Hansen dele ord til opmuntring og eftertanke ud fra efterårets tema, som er: FadervorCa. kl 18.00 er der fællesspisning (HUSK at købe madbillet online inden 24.8 da vi bestiller pizza og salater

Fællesspisningen glider stille og roligt ind i årets generalforsamling hvor du har mulighed for at høre mere om The Gospel Fellowship, komme med input og stille spørgsmål – alle er velkomne. (OBS! Kun medlemmer har stemmeret)

Vi glæder os til at se DIG 🙂

Dato

25 aug 2024

Tidspunkt

16:00 - 18:00

Information

MADBILLET

Sted

The Gospel Fellowship
Frederiksberg Allé 9, 1820 København
Kategori

Organisator

The Gospel Fellowship
MADBILLET