Handelsbetingelser hos The Gospel Fellowship

Registreret adresse:
The Gospel Fellowship
Gersonsvej 25
2900 Hellerup
CVR nr.: 33566247
Telefon: 46134070
Email: info@gospelfellowship.dk
Priser
Hos The Gospel Fellowship er alle priser opgivet i danske kroner og priserne er angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til, fra dag til dag, at foretage prisændringer uden forudgående varsel og samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Betaling
The Gospel Fellowship modtager betaling med VISA-Dankort, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Levering
Vi kræser om din bestilling og producerer først produkterne i takt med bestillingerne. Det gør vi bla. fordi det er unika produkter og for at mindske belastningen på vores klode. Du skal derfor være opmærksom på, at vi bestræber os på at sende pakker ud 1 gang om ugen. Hvis du har akut behov for hurtigere levering, kan du sende os en mail på webshop@gospelfellowship.dk, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker,
Vi sender til hele Danmark. Der opkræves gebyr/omkostninger for fragt som udgør fra 50 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer til hele verden. Priserne for fragt til Europa ligger mellem 90 – 130 kr. Fragt til resten af verden ligger på ca. 275 kr. Priserne kan variere efter vægt samt fragtstigninger.
Dine varer vil blive sendt med post eller pakkeservicefirma.
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan i tilfælde af fejl i varen, få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Det gælder for vores t-shirts, at hvert produkt, du køber, er håndlavet og udført efter din bestilling. Det betyder, at printet og farven kan variere i forhold til billedet på annoncen.
Det er vigtigt, at du behandler tøjet ifølge vaskeanvisningerne. Printet på blusen kan ikke tåle høje vasketemperaturer eller tørretumbling. Det anbefales at vaske tøjet på vrangen ved 30 grader i vaskemaskine. Hvis anvender vaskepose kan det skåne printet yderligere, men det er ikke en forudsætning for maskinvask. Skulle printet mod forventningløfte fra materialet, kan man dække printet med bagepapir og stryge med strygejern henover dette ved høj varme.
Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. The Gospel Fellowship vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontakte The Gospel Shop på webshop@gospelfellowship.dk, hvorefter du vil modtage nærmere information omkring returnering.
Refusion
Hvis en vare skal refunderes, vil dette gøres til din bankkonto. Du vil få nærmere oplysning herom i mailkorrespondancen, når du har kontaktet The Gospel Shop. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@gospelfellowship.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du vil herefter modtage nærmere information om returnering.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret varen.
Afhentning i butik
Det er på nuværende tidspunkt desværre ikke muligt at afhente i butikken.
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for The Gospel Fellowship. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gospelfellowship.dk