Herreværelset

Mænd og mænd imellem…

Mænd og mænd imellem eksisterer et helt specielt rum, hvor det at sparke dæk eller lægge fliser kan føre os ud i samtaler, hvor alting for en stund falder på sin plads.

I de timer har vi nemt ved at udforske og løse verdens store problemer gennem strategier og politikker, som synes skabt til netop dette. En gang imellem løfter vi også sløret for det nære, hvor løsningerne af og til kan synes mindre lige til.

Mange mænd er opdraget til at vise styrke og tage ansvar. Det er gode kvaliteter, som med årene kan modnes og ældes som den fineste vin. Andre gange kan de falde ud af hak i en mindre konstruktiv gentagelse, hvor kompasnålen ikke kan finde sine poler.

Med Herreværelset ønsker vi at skabe et rum for mænd, hvor det nære, det store og det uudgrundelige kan blive fortalt og hørt uden forbehold. Det vigtige er processen og samtalen, ikke målet.

Vi mødes ca. en gang om måneden i et privat hjem til et måltid, hvor samtalen godt nok tager sit udgangspunkt i et tema, men er fri til at rejse hen, hvor den vil.

De bedste hilsener
Erik, Torben & Hans Christian

Tilmelding til: eg@juristhuset.dk (Deadline for tilmelding: 1 uge før)
Pris: 100 kr. (Betales på selve aftenen med f.eks. mobilepay)

Dato

06 sep 2024

Tidspunkt

18:00

Pris

100.00DKK

Sted

Privat hjem
Kategori

Næste arrangement