Welcome Home Alpha

Hvad er ”GospelAlpha”?

The Gospel Fellowship tilbyder en spændende kursusrække om den kristne tro, Hver gang tages et emne om tro op, som er et oplæg til en efterfølgende åben samtale.

Vi begynder med at spise sammen

Et måltid mad er en god måde at bringe folk sammen på, og det er det også i forbindelse med Alpha. Derfor begynder vi med at spise sammen. Det giver en god ramme for at lære hinanden at kende.

Derefter et oplæg

Oplæggene er udformet til at engagere og inspirere deltagerne til en samtale. De varer som regel 30 minutter og udforsker de store emner om tro og åbner for en samtale om grundelementerne i kristendommen, som for eksempel: Hvem er Jesus? Hvordan kan jeg tro? Hvorfor og hvordan kan jeg bede? Hvordan leder Gud os?

Fulgt op af en samtale

Dette er som regel den vigtigste del af et Alpha kursus: Muligheden for at dele tanker og ideer om det pågældende emne i en mindre gruppe. Ingen er forpligtede til at sige noget, og der er ikke noget, der ikke må siges eller stilles spørgsmål til.

Dette er en mulighed for at høre andres mening og bidrage med sit eget perspektiv i en ærlig, venlig og åben atmosfære.

GospelAlpha og The Gospel Fellowship 

Vi tilbyder i foråret dette kursus gratis til alle interesserede. Det koster dog kr. 40,- for mad. Kurset ledes af Sigbjørn.

Introduktionsaften onsdag den 8. januar på HKGym 

Deltag helt uforpligtende til en introduktionsaften den 8/1. Herefter afvikles kurset hver 14. dag om onsdagen – i alt 10 gange.

Vi mødes på Hovedstadens Kristne Gymnasium, Jydeholmen 15, 2720 Vanløse.

Tilmeld på dig ved at sende en mail: kursus@GospelFellowship.dk eller duk op den 8. januar

Kalender

No event found!