Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
TGF støtter Cafe Klare

TGF støtter Cafe Klare

I TGF rækker vi ud og hjælper andre. Efter sidste års Ladies Night donerede de skønne kvinder, der deltog, lidt over 16.000 kr.

 

Donationen gik til Café Klare. Her er en update fra dem:

 

“I har været med til at sørge for, at Café Klares kvinder kan få lov til at få en række positive, kulturelle og anderledes oplevelser, som står i skærende kontrast til en hverdag præget af kaos, lange dage på gaden, og en konstant forholden til dårlige oplevelser og nederlag.

 

Indtil videre har vi i julen, en særlig hård tid for mange, været i Tivoli med 11 af kvinderne – en oplevelse som en af kvinderne beskrev som antidepressiv medicin ??

 

Derudover har pengene fra jer givet os muligheden for at vores kvinder kan komme på sommerhustur, noget som vi ikke har kunne tilbyde kvinderne i de sidste 5 år grundet manglende midler, men noget som kvinderne har ønsket sig hvert eneste år siden første og eneste gang vi har været afsted.

 

En anden ting vi har tænkt os at igangsætte, er en workshop, hvor der skal være fokus på, at de kvinder der har lyst, kan udtrykke sig kreativt og kunstnerisk med og gennem forskellige materialer, som vi vil bruge nogle penge på at købe.

 

På vegne af Café Klares kvinder og personale sender vi en af hjertet KÆMPE TAK til alle jer der har været med til at ovenstående kan lykkes.”