Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Støt vores gospelpionerer i Østeuropa! Juleaftensdag samler vi ind til Gospel Fellowship International !

Støt vores gospelpionerer i Østeuropa! Juleaftensdag samler vi ind til Gospel Fellowship International !

STØT Gospel Fellowship International 

Gospel Fellowship International er et projekt under The Gospel Fellowship, hvis formål er at støtte nye gospelkor og gospelkirker i at vokse frem i Danmark og i hele Europa – ved fælles hjælp og inspiration!

I 2016 er der planlagt rejser til Hviderusland og Bulgarien for at hjælpe de gospelpionerer, som er i fuld gang med at gøre gospel kendt og i forlængelse af det, starte nye gospelkor og senere gospelkirker i landet.

I Paris i Frankrig er vores venner og gospelpionerer nu i fuld gang med deres nye gospelkirke og flere gospelkor.

Det er også planen at rejse til Spanien, Tyskland og Østrig i 2016 for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe de gospelpionerer, som ønsker at starte gospelkirker lokalt i de større byer i landet, hvor der allerede er flere gospelkor i gang.

Gospel Fellowship International støtter også de teams, som kommer til International School of Gospel Music i uge 33 i 2016. Vil du hjælpe med til at støtte deres ophold på højskolen, så støt med et beløb.

Det samlede behov for 2016 er yderligere 40.000 kr. Der er allerede samlet ca. 20.000 kr. ind. Det er vi meget taknemlige for!

STØT Gospel Fellowship International med et éngangsbeløb på MobilePay 30400204 og skriv GFI i beskedlinjen.

Som noget helt nyt, vil vi også gerne i 2016 støtte Pasha Svedov, som er korleder for Minsk Gospel Choir. Koret, som består af 60 aktive sangere, blev stiftet i 2013 og har et ønske om at samle folk fra kirkelige og ikke-kirkelige sammenhænge og sammen arbejde på at gøre en forskel i byen. Pasha har været med til at hjælpe 2 andre kirker med at starte et gospelkor, så de nu er 3 gospelkor i landet.

STØT Pasha Svedov med et éngangsbeløb på MobilePay 30400204 og skriv Pasha i beskedlinjen.

STØT Pasha Svedov med et fast beløb i hele 2016 ved at sende sms til 30400204 med teksten STØT og det ønskede beløb, så sørger vi for at du bliver kontaktet.