Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Social Event: Singer/songwriter-aften på Café Retro

Kom og nyd en kop kaffe i godt selskab og bliv inspireret af forskellige musikalske indslag!

Torsdag d. 21. november 2013 er der singer/songwriter-aften på Café Retro i Knabrostræde fra kl. 20.00. Her har du mulighed for at nyde en kop kaffe og samtidig lytte til forskellige sangskrivers materiale.

Café Retro er en kreativ nonprofit café, hvor alt overskuddet går til humanitære projekter i den tredje verden. Udover at servere kaffe afholder caféen også koncerter, kunstudstillinger, temaaftener, salsaundervisning, musikquiz og meget andet.

Selvom det er svært at forestille sig at skulle udsætte sine øre for andet end gospelmusik, er det altid godt med lidt inspiration :-)

Kom som du er!

Ideen med de sociale events er at skabe mulighed for at lære nogle af de andre fellowshippere bedre at kende og samtidig opleve de mange kreative og underholdende oplevelser, som gemmer sig rundt omkring i København. Er du eventyrlysten og nysgerrig på at få udvidet din horisont, er konceptet ligetil: Kom som du er og del ud af dit gode selskab. Du er selvfølgelig velkommen til at tage en ven eller din familie med – jo flere jo bedre!

Tilmelding:

Tilmeld dig på Facebook, hvor eventen er oprettet under navnet: Singer-song writer aften på Café Retro.