Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Skærtorsdagsmiddag & Gospel Meditation d. 29. marts

Skærtorsdagsmiddag & Gospel Meditation d. 29. marts

| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 18.00 - 22.00
| Meditation: Peter Dyhr
| Musikleder: Hans Christian Jochimsen

Skærtorsdag er en helt særlig dag i den kristne kalender. Det er begyndelsen på Påsken og slutningen på fasten. Det er også et af de populæreste arrangementer i The Gospel Fellowship og vi fejrer traditionen tro Påsken med et helt særligt arrangement.

Middag kl. 18.00

Den 29. marts kl. 18.00 inviterer The Gospel Fellowship til Skærtorsdagaftens-middag, hvor vi sammen går ind i fortællingen om påskens budskab! Vi starter aftenen ud med god mad og hygge i fællesskab.

Gospel Meditation kl. 20.00

Omkring kl. 20.-20.30 har vi en stemningsfuld Gospel Meditation.

Skærtorsdag aften var den aften, hvor Jesus introducerede nadveren og gav nadveren et nyt indhold! Peter Dyhr vil lede os igennem en aften, med fortællinger, musik og indslag. Hans Christian Jochimsen er musikalsk leder denne aften.

Vi har brug for dig!

For at få aftenen til at gå op har vi brug for nogle hænder. Vil du give en hånd med inden til forberedelserne (7 frivillige) eller undervejs (7 andre frivillige), så send os en mail på eller skriv til os på Facebook. De frivillige til forberedelserne inden skal mødes kl. 14.00.

Alt det praktiske

Det koster 150 kr. at deltage i middagen (75 kr. for børn). Man kan søge om en friplads, hvis man ikke har råd til at betale for maden. Har du ikke mulighed for at betale fuld pris, så skriv til os her – så finder vi en løsning.

Alle er velkomne til Gospel Meditation – det behøver ingen tilmelding og koster ikke noget at deltage i.

Tilmeldingsfrist: Først til mølle. Der er begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at fejre påsken med dig ♥