Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Skærtorsdag aften med middag og meditation den 13. april

Skærtorsdag aften med middag og meditation den 13. april

MIDDAG KL. 18 (Børnevenlig)

GOSPEL MEDITATION KL. 20

Templet, Frederiksberg Allé 9

Festmiddag kl. 18

Skærtorsdag aften inviterer vi til middag i The Gospel Fellowship, hvor vi sammen går ind i fortællingen om påskens budskab.

Skærtorsdag er en hel særlig dag i den kristne kalender. Det er begyndelsen på Påsken og slutningen på fasten. Skærtorsdag aften var også den aften, hvor Jesus introducerede nadveren og gav den et nyt indhold.

Peter Dyhr vil lede os igennem aftenen med fortællinger og forskellige indslag, mens Hans Christian Jochimsen vil stå for den musikalske ledelse.

Tilmelding

Det koster 149 kr. + gebyr 9,21 kr. at deltage (75 kr. + gebyr 6,62 kr. for børn). En fribillet koster 5 kr. + gebyr på 4,17 kr. Du tilmelder dig på Billetto.dk:

Har du ikke råd til at betale fuld pris for maden eller slet ikke råd, så giv besked på:

kontakt@gospelfellowship.dk

Hjælp 

Vi har brug for 10 frivillige inden middagen og 10 frivillige efter middagen. Meld dig som frivilling samtidig med tilmeldingen på Billetto. Som frivillig får du fribillet til middagen.

Fortællingen om nadveren – Matthæusevangeliet kap. 26 v.17-29

v17  Den første dag under de usyrede brøds fest kom disciplene hen til Jesus og spurgte: »Hvor vil du have, at vi skal forberede påskemåltidet til dig?« v18  Han svarede: »Gå ind i byen til den og den, og sig til ham: Mesteren siger: Min time er nær; hos dig vil jeg holde påskemåltidet sammen med mine disciple.« v19  Og disciplene gjorde, som Jesus havde pålagt dem, og forberedte påskemåltidet.

v20  Da det blev aften, satte han sig til bords med de tolv. v21  Og mens de spiste, sagde han: »Sandelig siger jeg jer: En af jer vil forråde mig.« v22  De blev meget bedrøvede og begyndte én efter én at spørge ham: »Det er vel ikke mig, Herre?« v23  Han svarede dem: »Det er ham, som med hånden dyppede i fadet sammen med mig, der vil forråde mig. v24  Menneskesønnen går bort, som der står skrevet om ham, men ve det menneske, som Menneskesønnen forrådes af. Det var bedre for det menneske, om det aldrig var født.« v25  Judas, som forrådte ham, spurgte: »Det er vel ikke mig, Rabbi?« Han svarede ham: »Du sagde det selv.«

v26  Mens de spiste, tog Jesus et brød, velsignede og brød det, gav sine disciple det og sagde: »Tag det og spis det; dette er mit legeme.« v27  Og han tog et bæger, takkede, gav dem det og sagde: »Drik alle heraf; v28  dette er mit blod, pagtens blod, som udgydes for mange til syndernes forladelse. v29  Jeg siger jer: Fra nu af skal jeg ikke drikke af vintræets frugt, før den dag jeg drikker den som ny vin sammen med jer i min faders rige.«

Gospel Meditation kl. 20

Efter middagen er der café og aftenen fortsætter med Gospel Meditation kl. 20.

Her er tilmelding ikke nødvendigt!

Alle er velkomne.