Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Sæsonen er skudt godt i gang i The Gospel Fellowship!

Sæsonstart med knald på!: I søndags fik vi skudt gospel-sæsonen i The Gospel Fellowship godt i gang med et brag af en Celebration Gospelgudstjeneste i Templet! Det var dejligt at være samlet igen efter juleferie og nytår.

Meditations Gospelgudstjenester – nu om søndagen: Allerede søndag d. 26. januar har vi gudstjeneste igen. Denne gang er der tale om vores Meditation Gospelgudstjenester, som i 2014 vil foregår på søndage eftermiddage – én søndag om måneden. Således har vi nu gudstjeneste hver anden søndag, skiftende mellem Celebration og Meditation. Om ganske kort tid vil du på hjemmesiden kunne følge med i, hvilke datoer vi afholder de forskellige gudstjenester.

Gospel Brunch: Vi er godt i gang med at finde en ny lokation til vores Gospel Brunch, og vi vil snarest sende information ud herom. Så hold godt øje med både hjemmeside og vores Facebookgruppe.

Netværksgrupper: Som annonceret starter The Gospel Fellowship sine første Netværksgrupper op til marts. Der er flere grupper spredt ud over København og Storkøbenhavn, og du kan tilmelde dig allerede nu! Netværks-grupperne består af 6-10 personer, som mødes hver 14. dag i et privat hjem. Hver netværks-gruppe bliver ledt af et leder-team, som sørger for, at hver aften bliver en rigtig Gospel-Fellowship aften med god tid til at hygge, synge, snakke, lytte, blive inspireret, bøn og en velsignelse. I netværks-gruppen er der god plads til at vi kan lære mere om hinanden og Gud på en hyggelig og afslappet måde. Vores netværks-grupper er ikke terapi-grupper eller bibel-studie-grupper eller grupper med et bestemt fokus, men et mindre fællesskab hvor vi kan dele vores erfaringer og tanker med hinanden. Alle er velkomne i vores netværks-grupper!

Hvor og hvornår:

Østerbro – tirsdag – 19.30-21.30
V. Lone og Thomas Siersbæk-Hansen og Anne Peters
Opstart: 4. marts

Måløv – mandag – 19.00-2100
V. Peter og Malene Mikkelsen
Opstart: 10. marts

Brønshøj – onsdag – 19.30-21.30
Hans-Jørgen Knudsen
Opstart: 12. marts

Hellerup – onsdag – 19.30-21.30
V. Charlotte og Peter Dyhr
Opstart: 5. marts

Karlslunde – mandag – 19.30-21.30
V. Gina Jørgensen
Opstart: 3. marts

 Tilmelding til netværks-gruppe: Hvis du er interesseret i at komme med i en netværksgruppe, skal du sende en e-mail til Peter Dyhr på   peter@gospelfellowship.dk . Du skal i e-mailen angive dit navn, din e-mailadresse samt dit telefonnummer. Du skal også angive, hvor du ønsker at komme i netvrksgruppe (se ovenfor).

Gospel Fellowship International: The Gospel Fellowship støtter fortsat arbejdet med at udbrede gospel i Øst-Europa. Her i januar rejser vi endnu engang til Minsk i Hviderusland for at afholde vores 2. inspirations-workshop. Senere i år går turen til Sofie og Paris. Du kan læse mere om dette arbejde her på hjemmesiden og samtidig støtte økonomisk. På forsiden finder du en støtte-knap, hvorved du kan give et økonomisk bidrag.

Gospel Aid: For tredje år i træk arrangerer The Gospel Fellowship det årlige støtte-event Gospel Aid. Igen i år samarbejder vi med Danmission, og støtter for 3. år i træk projektet vedr. Børnearbejdere i Egypten. Gospel Aid 2014 afholdes lørdag d. 14. juni, så sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen! Hold desuden øje med nyheder osv. på www.gospelaid.dk og hjemmesiden her.

Bliv medlem! Bliv medlem af The Gospel Fellowship og støt økonomisk kirken og dens arbejde med et fast beløb om måneden. På forsiden finder du en tilmeldingsknap, hvor du kan vælge forskellige typer af støtte-beløb. Alle beløb er kærkomne. The Gospel Fellowship har ingen statslig støtte, da vi er en frikirke, og er udelukkende finanseret af frivillighed og medlemmernes økonomiske støtte.

Bliv frivillig i The Gospel Fellowship: The Gospel Fellowship er drevet af frivillighed, og der er altid plads til DIG! Har du lyst til at være frivillig eller bare lade det komme på en prøve, så kontakt Julie Laier på julie @gospelfellowship.dk. Du kan også se nærmere om de forskellige frivillig-teams på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se DIG i 2014 :-)