Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Gospel Fellowship International

Gospelkirker og gospelkor i vækst!

Gospel Fellowship International er et projekt under The Gospel Fellowship, hvis formål er at støtte nye gospelkirker og gospelkor i at vokse frem i Danmark og i hele Europa – ved fælles hjælp og inspiration! Vi har startet læringsnetværket Gospel Church Leadership Community, hvor kirker og kor fra Danmark såvel som udland (bl.a. fra Sverige, Tyskland, Polen, Serbien, Bulgarien, Hviderusland og Frankrig) deltager.

I sommeren 2012 afholdte Gospel Fellowship International den første læringsnetværkssamling i Danmark for 15 kirkelige teams fra ind- og udland. Alle teams brugte en uge sammen og havde fokus på, hvordan de enkelte teams kunne lykkes med deres vision og planer for at starte en gospelkirke eller et gospelkor i deres by eller land. Dette var en meget spændende uge og følgende video er produceret ud fra den pågældende uge:

 

Gospel Church Leadership Community 2012

 

Gospel-workshops i udlandet!

Januar 2013 tog Gospel Fellowship International andet skridt på vejen og rejste til Minsk, Hviderusland, hvor der blev afholdt den første Kick Off-gospel workshop med deltagelse af præster og sangere fra 12 forskellige kirker. Video herfra kan ses nedenfor:

 

 

Video fra Minsk, Belarus – Korsanger Yulia Telkovsky

 

Gospel Fellowship International afholder hvert år workshops for vores venskabskirker og -kor i hhv. Hviderusland, Bulgarien og Frankrig. Vores workshops har alle forskelligt indhold særligt tilrettelagt de udfordringer, der er i hhv. Syd-, Øst- og Vesteuropa. Dette er noget vi gerne vil inddrage flere kirker i, så vi i fællesskab kan række ud til flere.

 

Mere info om Gospel Fellowship International?

Hvis du vil vide mere om Gospel Fellowship International, er du velkommen til at kontakte Hans Christian Jochimsen på hans@gospelnet.dk