Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Projekter

Projekter

The Gospel Fellowship ønsker at sætte fokus på nationale og internationale projekter, hvor igennem vi i fællesskab kan gøre en forskel lokalt såvel som internationalt.

Nedenfor kan du læse nærmere om vores mange spændende projekter.

I The Gospel Fellowship ønsker vi at være en platform for en masse projekter, der både er orienteret indad og udad.

Så om du brænder for at skabe enkeltdags-arrangementer med kulturelt eller åndeligt indhold, og derigennem styrke kirkens fællesskab, eller om du ønsker at fokusere din energi på at nå folk udenfor kirkens sammenhænge, vil vi meget gerne være med til at dele dine tanker og drømme.

For os er et godt projekt et sted, hvor behov og passion mødes, og hvor processen såvel som resultatet har et positivt afkast for de involverede parter.

Så ser du et behov, eller har du en ”brænd i hjertet”, som du ønsker og tror, du kan udleve indenfor kirkens rammer, så kom endelig og tag fat i én af de frivillige eller vores præst.

Vi har bred erfaring med at sætte både store og små projekter i ”søen”, så om du ønsker at være aktiv i sociale projekter, lave julemarked eller noget helt tredje, så hold dig ikke tilbage.

Vi glæder os meget til at udnytte det kæmpe potentiale, som vi oplever, at der er i vores kirke, og vi tror på, at Gud ønsker at bruge os som kirke og enkelt individ til at nå folk med hans kærlighed.

Gospel Fellowship International

Gospelkirker og gospelkor i vækst!

Gospel Fellowship International er et projekt under The Gospel Fellowship, hvis formål er at støtte nye gospelkirker og gospelkor i at vokse frem i Danmark og i hele Europa – ved fælles hjælp og inspiration! Vi har startet læringsnetværket Gospel Church Leadership Community, hvor kirker og kor fra Danmark såvel som udland (bl.a. fra Sverige, Tyskland, Polen, Serbien, Bulgarien, Hviderusland og Frankrig) deltager.

I sommeren 2012 afholdte Gospel Fellowship International den første læringsnetværkssamling i Danmark for 15 kirkelige teams fra ind- og udland. Alle teams brugte en uge sammen og havde fokus på, hvordan de enkelte teams kunne lykkes med deres vision og planer for at starte en gospelkirke eller et gospelkor i deres by eller land. Dette var en meget spændende uge og følgende video er produceret ud fra den pågældende uge:

 

Gospel Church Leadership Community 2012

 

Gospel-workshops i udlandet!

Januar 2013 tog Gospel Fellowship International andet skridt på vejen og rejste til Minsk, Hviderusland, hvor der blev afholdt den første Kick Off-gospel workshop med deltagelse af præster og sangere fra 12 forskellige kirker. Video herfra kan ses nedenfor:

 

 

Video fra Minsk, Belarus – Korsanger Yulia Telkovsky

 

Gospel Fellowship International afholder hvert år workshops for vores venskabskirker og -kor i hhv. Hviderusland, Bulgarien og Frankrig. Vores workshops har alle forskelligt indhold særligt tilrettelagt de udfordringer, der er i hhv. Syd-, Øst- og Vesteuropa. Dette er noget vi gerne vil inddrage flere kirker i, så vi i fællesskab kan række ud til flere.

 

Mere info om Gospel Fellowship International?

Hvis du vil vide mere om Gospel Fellowship International, er du velkommen til at kontakte Hans Christian Jochimsen på hans@gospelnet.dk

Gospel Aid

Gospel Aid er et årligt støtteevent, hvor danske gospelsangere fra hele landet mødes og synger til fordel for et humanitært formål!

The Gospel Fellowship ønsker med Gospel Aid at samle det danske gospelmiljø for at rejse støtte til at gøre en forskel i verden!

 

Gospel Aid 2012 og 2013 samarbejdede med hjælpeorganisationen Danmission og havde fokus på Børnearbejdere i Egypten. Begge år samledes 600 gospelsangere i København, der hele dagen igennem deltog i stor fælles workshop I Københavns Domkirke og desuden gav koncerter i og omkring København. Om dagen var der omkring 15.000 besøgende på markedspladserne og scenerne på Ny- og Gammeltorv, og om aftenen var 1.000 deltagere klar til at give en kæmpe støttekoncert i den smukke gamle Domkirke.

 

Gospel Aid 2012 samlede 175.000 kr. ind til børnearbejderne i Egypten og var således med til at støtte 5531 børn og 1669 familier gennem Danmissions partnere i Egypten. I 2013 samlede vi også omkring 175.000 kr. ind, og disse penge er allerede nu med til at støtte Danmissions projekter. Sammen gør vi en STOR forskel.

 

Gospel Aid 2016: Kristi Himmelfartsdag d. 5 maj

 

Dette års støtteprojekt!

I år er det 4. gang der afholdes GospelAid. Denne gang til fordel for Danmissions dialog og syskole-projekt på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst, der skaber de nødvendige rammer for at give kristne og muslimske kvinder mulighed for at skabe sig en tryg fremtid.

GospelAid er et årligt støttearrangement afholdt af The Gospel Fellowship, som første gang løb af stablen i 2012. I år sker det i samarbejde med Danmission og Himmelske Dage.

 

Workshop, pop-up koncerter og støttekoncert

Torsdag den 5. maj samles hundredevis af sangere fra hele landet til workshop og koncert i Skt. Andreas Kirke og til mindre pop-up koncerter på forskellige torve i det centrale København. Der vil denne dag være mulighed for at støtte ved at besøge GospelAid caféen eller GospelAid Genbrugsbutikken i både Skt. Andreas Kirke og på Nytorv. Overskuddet går ubeskåret til GospelAid. Om aftenen vil der desuden være en stor støttekoncert.

Du kan desuden læse mere om støtteprojektet på www.danmission.dk

 

 

Forrige
Næste