Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Økonomi

Økonomi

Vores kirke

The Gospel Fellowship er vores kirke. Sammen ser vi den vokse og udvikle sig. I fællesskab kan vi gøre det muligt at skabe den kirke vi ønsker. Lad DIT bidrag gøre en forskel for The Gospel Fellowships fremtid og muligheder.

Det er gratis at være med – men det koster!

Det er et vigtigt princip for os, at det er GRATIS at deltage i vores gudstjenester og aktiviteter. Ingen skal opleve sig presset til at betale. Når det er sagt, så vil vi rigtig gerne skabe den mest attraktive gospelkirke vi kan, og det koster selvfølgelig noget. Udgifterne til vores gudstjenester har vi forsøgt at dække gennem indsamling om søndagen.

Ingen tilskud

The Gospel Fellowship er en fri folkekirke med samme bekendelse som Folkekirken. Vi tror på det samme som man gør i Folkekirken. At være en fri folkekirke betyder, at vi selv har ansvaret for al økonomi, gudstjenester, ansættelser, menighedsliv, lokaler… alt!

Vi bliver ikke sponseret af hverken Kirkeministeriet (over kirkeskatten) eller kommunen, men er 100% afhængige af den gavmildhed, der vokser frem i The Gospel Fellowship, til at finansiere vores fælles udgifter og de visioner vi har for kirken.

Frihed

Vi vil gerne kunne stå på egne ben og selv finansiere vores drift og vores drømme, og vi er heldigvis mange om at løfte opgaven.

Medlemskab

Støt igennem medlemskab eller bare med et månedligt bidrag. Vi arbejder i øjeblikket på en forbedret medlemsstruktur. Følg med på siden her eller kontakt os på info@gospelfellowship.dk

Støt The Gospel Fellowship

Ønsker du at støtte med et fast beløb hver måned hver måned. Du kan anvende Mobilepay – nummeret er 30400204.

Du kan også vælge at skrive til info@gospelfellowship.dk for tilmelding eller spørgsmål om hvordan du kan støtte The Gospel Fellowship økonomisk.

Skattefradrag

Denne gave til kirken kan trækkes fra i SKAT, blot du oplyser dit cpr-nr. til The Gospel Fellowship, når du melder dig ind, eller når du opretter en fast overførsel. Du kan læse om de gældende regler her på www.skat.dk.

Husk for hver 100 kroner du giver, får du 30 kroner tilbage i skat!