Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vær med - bliv frivillig!

Har DU lyst til at blive en del af The Gospel Fellowships team af frivillige?

At være frivillig…

At være frivillig i The Gospel Fellowship er lig med masser af gode oplevelser i et super dejligt fællesskab. Som frivillig får du mulighed for at lære de andre “fellowship’ere” bedre at kende, og du er med til at skabe rammerne for de mange aktiviteter i kirken. Du behøver ikke at have været med længe, eller kende kirken og de andre frivillige i forvejen. Der er plads til dig, som du er, og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at være en del af.

I The Gospel Fellowship er de frivillige fundamentet for kirken, og dette værdsættes højt! Derfor er det vigtigt, at vi løbende har tid til at mødes til arrangementer på tværs af de frivillige teams, hvor vi spiser og hygger sammen eller kaster os ud i mere aktive events. Her er der plads til bare at være og nyde.

Hvad brænder du for?

Der er mange forskellige muligheder for at være frivillig i The Gospel Fellowship. Måske interesserer du dig for kommunikration? Måske har du lyst til at hjælpe med de praktiske ting, der danner rammerne for gudstjenesterne? Måske vil du gerne dele ud af dine tekniske kundskaber? Eller måske har du lyst til at bidrage med noget helt andet?

Har du selv en god idé til at starte en gruppe op, så hold dig ikke tilbage. Måske har du lyst til at starte en supportgruppe for enlige mødre, lave foredragsaftener, en madlavningsklub eller lave en særlig indsamling. Eller også vil du gerne være en del af en mindre netværksgruppe, hvor I f.eks. lærer at bede sammen, taler om kærlighed eller med en helt anden overskrift.

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig, eller har du spørgsmål?

Kontakt frivilligkoordinator Lærke Lykke Nielsen og Le Lykke Nielsen på frivillig@gospelfellowship.dk eller teamlederen for den pågældende gruppe.

De frivillige teams

Ildsjælene og Team Meditation:

Begge teams team står for at skabe rammerne for vores gudstjenester. De udfører praktiske opgaver såsom at dekorere kirkerummet med blomster og lys, gøre caféen klar samt passe den, købe ind, gøre infobord klar og passe dette, samle ind m.v.

Teamledere:  Kirsten Olesen og Mikael Sylvest.

Web- og Kommunikationsgruppen:

Dette team står for kommunikationen i og omkring kirken, og opgaverne vil typisk dreje sig kommunikation af nyheder, let opdatering af webside og facebookgruppe, projekter med at lave forskellige videoer og foto-shoots herunder filme prædiken fra gudstjenesterne og tage billeder ved de forskellige arrangementer m.v.

Teamleder: Nana Daugaard

Sangerteamet:

Synger til gudstjenesterne i The Gospel Fellowships eget sangerteam, øver her udover en gang om måneden og deltager i workshops en gang i mellem. Vær opmærksom på at der er optagelsesprøve hertil.

Teamledere: Laura Kjaergaard.

Børnekirke:

Hos The Gospel Fellowship er børn meget velkomne! Til Celebration danner vores børnekirke rammer for sjove og kreative aktiviteter for de mindre. Børnekirken laver bl.a. teater med temaer som Narnia, maler ikoner og synger fede sange.

Teamleder: Berit Jochimsen.

Medlemsteamet:

Tager imod nye medlemmer og hjælper med information om medlemskab til gudstjenesterne m.v.

Teamleder: Lærke Lykke Nielsen og Le Lykke Nielsen

Forbønsteamet:

Teamet giver forbøn under gudstjenesterne, og her skaber de rum for, at menigheden, i tryghed og tillid, kan dele bekymringer og ønsker samt opleve trøst og håb.

Teamleder: Jonas Lindhardsen

Teknisk Team:

Det tekniske team står for lyd, foto/video, lyssætning og grafik. Med andre ord har de ansvar for alt det, der får vores arrangementer til at lykkes!

Teamleder: Palle Larsen

Vi glæder os til at byde DIG velkommen som frivillig i The Gospel Fellowship – sammen gør vi en forskel!