Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Børnekirke

Børnekirke

The Gospel Fellowship er også en kirke for familierne.

Kom og vær med i fællesskabet med andre børn og forældre.

Kirken har to forskellige arrangementer om måneden for børn og familier.

Gospel Celebration

Under denne gudstjeneste i Templet, afholdes et skønt og kreativt arrangement for børn, hvor man spiser og synger sammen. Med udgangspunkt i et kristent fokus, har hver sæson har sit eget spændende tema. Oplæggene til hver gang, vil typisk være forberedt af børkekirkeleder Berit Jochimsen. Tidligere har temaerne b.la. været ‘Narnia’ og ‘Rejsen bag bjergene’. Alle forældre hjælper, lidt på skift, hinanden med afholdelse af børnekirken. Denne børnekirke er bedst velegnet for børn i skolealderen.

Gospel Brunch

Efter at have spist og sunget sammen på Café Cadeau, samles familierne med børn til en fælles udflugt eller arrangement. Her er virkelig en god mulighed for at være med i et fællesskab, for både forældre og børn. Helt uhøjtideligt, handler denne dag bare om at være sammen og hygge sig. Tidligere arrangementer har b.la. været skøjtetur, Herstedhøje, Grøndalcentret og gåtur i Frederiksberg Have. Alle forældre der har deltagende børn, er også selv med til arrangementet.

Tilmelding er påkrævet fra gang til gang. Skriv eller ring til Berit Jochimsen på 31132214 eller beritsmail@hotmail.dk

Modtag information om de næste arrangementer i forbindelse med Brunch, ved at skrive til Berit på beritsmail@hotmail.com

Børnekirken glæder sig til at tage imod alle forældre og børn :-)