Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nyt kursus til alle i TGF

Nyt kursus til alle i TGF

Welcome Home Alpha er til dig, som ønsker at dykke mere ned i den kristne tro, stille spørgsmål, blive klogere og dele din mening.

“Welcome Home Alpha” – alle har spørgsmål
Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Uanset hvor man kommer fra.

Hvad er “Welcome Home Alpha”?

The Gospel Fellowship tilbyder en spændende kursusrække om den kristne tro, Hver gang tages et emne om tro op, som er et oplæg til en efterfølgende åben samtale.


Vi begynder med at spise sammen
Et måltid mad er en god måde at bringe folk sammen på, og det er det også i forbindelse med Alpha. Derfor begynder vi med at spise sammen. Det giver en god ramme for at lære hinanden at kende. 

Derefter et oplæg
Oplæggene er udformet til at engagere og inspirere deltagerne til en samtale. De varer som regel 30 minutter, og det kan enten være et personligt oplæg eller en af de videoer der findes til alle sessionerne.

De udforsker de store emner om tro og åbner for en samtale om grundelementerne i kristendommen, som for eksempel:

  • Hvem er Jesus?
  • Hvordan kan jeg tro?
  • Hvorfor og hvordan kan jeg bede?
  • Hvordan leder Gud os?

 

Fulgt op af en samtale
Dette er som regel den vigtigste del af et Alpha kursus: Muligheden for at dele tanker og ideer om det pågældende emne i en mindre gruppe. Ingen er forpligtede til at sige noget, og der er ikke noget der ikke må siges eller stilles spørgsmål til.  

Dette er en mulighed for at høre andres mening og bidrage med sit eget perspektiv i en ærlig, venlig og åben atmosfære.

 

Welcome Home Alpha og The Gospel Fellowship 

Vi tilbyder i foråret dette kursus gratis til alle interesserede. Påregn betaling for mad. Kurset ledes af Sigbjørn Sørensen (som prædikede til julegudstjenesten), Kim Grysbæk og Mette Sørensen. De er alle 3 dygtige undervisere og har deres gang i The Gospel Fellowship. 

 

Onsdag den 20. februar på HKGym
Welcome Home Alpha afholdes onsdag aften fra den 20. februar og 11 gange på Hovedstadens Kristne Gymnasium, Jydeholmen 15, 2720 Vanløse.
 

Tilmeld på dig ved at sende en mail: kursus@gospelfellowship.dk