Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nu kick-startes næste sæson af SOCIALE EVENTS – er du klar?

Det er endelig blevet tid til at sparke den næste sæson med sjove og anderledes sociale events i gang. Dermed har DU muligheden for at lære nogle af de andre Fellowship’ere bedre at kende og samtidig opleve de mange kreative og underholdende oplevelser, som gemmer sig rundt omkring i København.

Er du eventyrlysten og nysgerrig på at få udvidet din horisont, er konceptet ligetil: Kom som du er og del ud af dit gode selskab. Du er selvfølgelig velkommen til at tage en ven med – jo flere, jo bedre!

 

Sæsonens første event: Filmhygge

Mandag d. 28. oktober vises filmen ”The Big Fish”Blågårdens Bibliotek Nørrebro kl. 19.30.

Tag med på en rejse i et anderledes og farverigt univers, hvor historiefortællingen udfordrer din fantasis begrænsninger. Arrangementet er gratis, og der er derfor råd til at forsyne sig med ekstra slik og søde sager.

Hold dig opdateret på Facebook, hvor begivenheden er oprettet under navnet: ”TGF sociale events: Filmhygge”. Her kan du læse mere om filmen og se traileren, hvis du er nysgerrig. Desuden er det også her, du kan tilmelde dig begivenheden.

Det vil løbende blive annonceret, hvilke aktiviteter, der er de næste på programmet. Så hold øje her på hjemmesiden – hvis du ikke vil gå glip af en masse sjove oplevelser! Vi kan dog allerede nu løfte sløret for de kommende 2 events:

Kom til Open Mike Night d. 21. november, hvor der afholdes singer/song-writer aften på Café Retro. Bare rolig – du behøver ikke selv stille op, men kan nøjes med at nyde de andres optrædener!

Kast dig ud i Yoga d. 16. december i Folkets Hus og udfordrer dig selv i at skabe harmoni mellem krop og sind.

Nærmere information vil følge, men husk at sætte kryds i kalenderen. Alle arrangementerne vil desuden være gratis.

Måske går du selv rundt med et spændende forslag til aktiviteter, som du gerne vil dele med andre i The Gospel Fellowship?

Du er velkommen til at skrive til events.gospelfellowship@gmail.com, så vi sammen kan arrangere den aktivitet, som du brænder for.

Kort sagt: Hvis du har lyst til hyggeligt selskab, så kom og vær en del af sæsonens første sociale event i The Gospel Fellowship.

 Vi glæder os til at se DIG.