Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Le Lykke Nielsen på Lesbos!

Lige nu er Le Lykke Nielsen, en af The Gospel Fellowships ledere, på Lesbos, for at hjælpe med at tage imod de mange tusinde flygtninge, som rammer øen hver dag! Le har selv finansieret sin rejse, men vi vil gerne som fællesskab støtte det arbejde, hun er en del af. Behovet for hjælp er akut. Der mangler tæpper, telte, mad m.m. Det vil vi gerne hjælpe med.

 

STØT de flytninge, som kommer til Europa i dag med et éngangsbeløb på MobilePay 30400204 (skriv Lesbos i beskedlinjen) og hjælp Le med at gøre en konkret forskel.

 

The Gospel Fellowship har valgt fremadrettet at have fokus på flygtninge. Derfor giver vi plads til denne indsats. Derudover ønsker vi at gøre mere for de flytninge, som allerede har fået opholdstilladelse i Danmark og som har brug for et venligt ansigt og konkret hjælp til at føle sig velkomne i København.

 

Vi har på vores hjemmeside www.gospelfelowship.dk en beskrivelse af denne opgave og mulighed for at blive projektleder i kirken med flygtninge som ansvarsområde.