Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ladies Night 2018 lørdag d. 29. september

OM AT BRYDE TAVSHEDEN
| Belis Bar, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg
| Kl. 17.30 - 23.00
| Inspirationstaler: Charlotte Dyhr

A NIGHT TO REMEMBER

Lørdag den 29.september slår The Gospel Fellowship dørene op Ladies Night CLASSIC for 3.gang – en velgørende aften fuld af forkælelse KUN for kvinder.

Der vil være rød løber, velkomstdrinks & snacks, 2 retters menu med vin, Kaffe/The og lidt sødt dertil.
Derudover skal vi inspireres af aftenens inspirationstaler, vi skal rejse penge til BRYD TAVSHEDEN når vi spiller überbanko om lækre præmier, og vi skal synge sammen – vi er jo en gospelkirke, så det kommer vi ikke helt uden om ;-)

INSPIRATIONSTALE:

Vi kan med stor begejstring afsløre, at dette års inspirationstale bliver leveret af vores helt egen Charlotte Dyhr. Mange af jer kender Charlotte fra hendes virke i The Gospel Fellowship. Men Charlotte har også en spændende karriere bag sig som kommunikationschef hos Danmission, og er nu selvstændig inden for kommunikation og lederskab. Frem for alt har Charlotte noget ganske særligt på hjerte, og vi glæder os til, at hun vil dele det med os 

Charlotte giver her en lille forsmag på aftenens indlæg.

“Til Ladies Night deler jeg min historie om sorg, tab og afmagt. Men jeg deler også min historie om tro, håb og kærlighed. For hvordan lever vi livet fuldt ud, når tæppet pludselig bliver hevet væk under os og vi bliver kørt over af en damptromle? Hvordan finder vi styrken og troen på kærligheden og livet igen? Det bliver barskt og autentisk, livsbekræftende og udfordrende for alle og noget vi kan reflektere over i vores eget liv. Jeg håber så meget at se dig smukke kvinde!”

BESTIL DIN PLADS I DAG

Forkæl dig selv og støt samtidigt om et stærkt kvindeligt fællesskab. Tag også din veninde, søster, mor, bedstemor, kollega eller nabo under armen og kom til Ladies Night i jeres fineste kjole eller hvad I føler jer tilpas i! Oplev, hvad der sker når kvinder går sammen om at være kvinder og hjælper andre. Der er kun plads til 100 deltagere, så det er først til mølle.

Klik her og bestil din billet nu

OBS! Deadline for bestilling er d. 19. september 2018!

PROGRAM

Programmet for aftenen ser sådan ud.

– 17.30: Ankomst rød løber
– 18.00: Velkomst
– 18.10: Vi synger
– 18.30: Vi starter med at spise
– 20.00: Inspirations tale af Charlotte Dyhr
– 20.50: Überbanko
– 22.00: Tak for i aften.

PRIS:

375 kr pr person + gebyr
(Denne pris dækker mad og 1 glas vin, og resten går til støtteprojektet)

STØTTEPROJEKTET:

I år støtter Ladies Night BRYD TAVSHEDEN.
En lille forening der gør et KÆMPE stykke arbejde for aktivt at forebygge børnevold og kærestevold.
Din deltagelse på denne aften + din deltagelse i überbanko er med til at hjælpe foreningen med at optimere deres rådgivning, at sørge for at foreningens hjælpelinje via telefon og chat kan bestå, at optimere oplysning og kampagner om at bryde tavsheden og bryde det tabu det stadig er at opleve vold i hjemmet.