Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kursus: Kristen meditation

Kursus: Kristen meditation

Lær at bruge teknikker fra meditationen og kombinere dem med din kristne tro.

Er du interesseret i at lære mere om kristen meditation og Heartfulness gennem øvelser og undervisning?

Nu har du mulighed for at deltage i et intensivt kursus over tre aftener med præst og konsulent i kristen spiritualitet Lene Skovsmark.

 

Heartfulness er en enkel form for kristen meditation, der stammer fra klostertraditionen. Det handler om at leve Gud nær og leve ud fra hjertet.

På kurset får du redskaber til at navigere i forhold til tanker og følelser, enkle metoder til at finde ro og fokus i dagligdagen og nyt perspektiv på livets udfordringer. Der vil være undervisning, øvelser og vi reflekterer sammen.

 

Kurset foregår den 28.april, 12.maj og 26.maj fra kl. 19-21.

 

Det koster 200 kroner pr. deltager. Der er max plads til otte deltagere, så du skal være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig en af pladserne. Kurset foregår i Brønshøj. Adressen får du på en mail ved tilmelding.

 

Tilmeld dig på sympati@sympati.dk – skrive Heartfulness i emnefeltet og oplys dit navn og telefonnummer. Betalingen foregår kontant den første kursusaften.

 

Fra tidligere deltagere i kristen meditation:

“Jeg er blevet fan af Lene. Hun har en stor viden om emnet, og hun formår at gøre det både interessant og personligt på samme tid. Det var fedt at lære kristen meditation af kende” (Nana)

 

“Wauw, det var en anderledes tilgang til meditation. Det var dejligt.” (anonym)

 

“Jeg blev rørt over min egen meditation og at fortælle om den til andre. Det var en god oplevelse.” (Karen)

 

“Jeg har fulgt et af Lenes kurser og kan anbefale det på det varmeste” (Tove)