Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kursus i Heartfulness

Hos Lene Skovmark

Kom til kursus i Heartfulness hos præst Lene Skovmark, som vi alle kender fra Gospel Meditation.

Beskrivelse af kurset

Heartfulness er en meditativ praksis, der stammer fra den kristne klostertradition. Heartfulness indeholder nogle af de samme kvaliteter som Mindfulness: at opøve et ikke dømmende nærvær og finde indre ro midt i skiftende tanker, følelser og omstændigheder. Gennem Heartfulness meditation udvikler du en kærlig og tilgivende holdning over for dig selv og andre. Det handler også om blive helt sig selv. Heartfulness rummer en bevidsthed om at være en del af en større helhed, at høre til. Det giver livsmod og frimodighed til at leve livet fuldt ud – til glæde og gavn for dig selv og dine omgivelser. Der vil være oplæg, meditation, kropsøvelser og fælles refleksion. Kurset henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og åndelig praksis.

I efteråret er der oprettet kurser på aftenskoler: Taastrup, Rødovre, Kalundborg, Haslev, Hillerød, Gilleleje og Ringsted (den 27.8, 3.9 og 10.9).

Kontakt: Lene Skovmark, Damhus Boulevard 110B, 2610 Rødovre, tlf. 28361176,lenes@aabentland.dk

Læs mere www.aabentland.dkLene Skovmark Blomster - Lene Skovmark