Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Selv- og Teamledelse

Selv- og Teamledelse

Ledelse er et ord som sætter mange tanker i gang. Måske tænker du “Jeg er ikke leder! Det er nok ikke noget for mig!” Men du leder som minimum dig selv! Det er i virkeligheden en af de største udfordringer i livet.

Selvledelse

Denne kursusdel har fokus på dig, som gerne vil lykkes endnu bedre med at lede dig selv i hverdagen, når det gælder at tage gode beslutninger, finde en god livsrytme, få prioriteret og finde plads til det som er vigtigt for dig. Det er også et kursus, som hjælper dig i din åndelige vandring, så du giver din tro eller din spiritualitet de bedste vilkår.

I denne kursusdel vil du lære om personlig ansvarlighed, en sund balance mellem aktivitet og hvile, personlig spiritualitet, det hele menneske samt afstemning af forventninger til dig selv og andre.

Teamledelse

Kursusdelen er en den del af det leder-udviklingsforløb, som alle, der ønsker at være ledere, gennemgår, så de kan lykkes bedst muligt med at lede sig selv og andre. Efter kurset vil du være uddannet til at lede netværks-grupper og teams.

I kursusdelen vil du lære om dannelsen af teams, de 3 dimensioner af et team, konfliktløsning, balance mellem udfordring og støtte samt situationsbestemt ledelse. Hele kurset er bygget op således, at der er tid til at praktisere det som læres.

Kurset holdes af Peter Dyhr, som er præst i The Gospel Fellowship.

 

Datoer, tid og sted

Info om næste kursusstart mm. vil blive annonceret her på hjemmesiden.