Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kurser

Kurser

The Gospel Fellowship udbyder flere gange om året spændende kurser med forskelligt indhold.

Kurserne er for alle, der har lyst til at fordybe sig i et særligt emne. Se beskrivelser.

Spiritualitetskursus

Vil du gerne opleve Guds kærlighed og blive formet af den? Tag med på dette kursus i kristen spiritualitet, som handler om livet med Gud. Når vi gerne vil have en levende og sund spiritualitet, er balance et nøgleord. Ligesom vores fysiske helbred har brug for varieret kost og motion, sådan har vi også brug for en god balance i vores åndelige liv. Balance mellem tro og praksis, mellem individuel og fælles spiritualitet, og mellem de forskellige sider af det åndelige liv, som vi finder i Jesu liv og i den kristne tradition. Vi vil sammen udforske og uddybe vores relation til Gud og hjælpe hinanden til at vokse i kærlighed og åndelig modenhed. Kurset strækker sig over 6 onsdags aftener og veksler mellem undervisning, bøn, samtale og praksis, og der vil hver gang indgå en lille afspænding og guidet meditation.

Kurset holdes af frimenighedspræst Torsten Borbye Nielsen, Helene Holm Nielsen og Anton Kongshøj-Munch.

Datoer, tid og sted

Info om kursusstart mm. vil blive annonceret her på hjemmesiden.

Kend dig selv og find din tjeneste

Tag med på en spændende opdagelsesrejse, hvor du lærer mere om dig selv og om det værdifulde og ganske særlige, som du bærer med dig. Kurset indeholder undervisning, refleksion, tests og gruppesamtaler, som hjælper dig til at finde dine såkaldte nådegaver og få indsigt i, hvordan de sammen med din persontype og dét, som du brænder for, er med til at forme din unikke del af fællesskabets helhed.

Formålet med kurset er at hjælpe dig til at finde ind i konkrete opgaver og udfordringer, som passer netop til DIG – til glæde for dig selv og til gavn for andre.

Kurset bliver ledt af frimenighedspræst Torsten Borbye Nielsen.

Tid og sted

Det vil blive annonceret her på hjemmesiden, når kurset udbydes igen.

Ledelse af Fællesskaber og Projekter

Det at lede et fællesskab med 15-50 mennesker, et større projekt, et event eller et netværk med mange frivillige involveret kan være en stor udfordring, som kræver meget af de, som er ledere.

Dette kursus giver dig en forståelse for rollen som leder for andre ledere. Vi sætter fokus på udfordringen med at forme en vision, lave en strategi, designe en handlingsplan, finde en god aktivitetsrytme, koordinere forskellige teams samtidig, skabe en fælles kultur og et fælles DNA, samtidig med at alle samarbejder og bevæger sig i samme retning. Der vil desuden være en kort teologisk introduktion til kristendom, tro, undervisningsplaner og discipelskabs opbygning.

Kurset holdes af Peter Dyhr, som er præst i The Gospel Fellowship.

Datoer, tid og sted

Info om kursusstart mm. vil blive annonceret her på hjemmesiden.

 

Selv- og Teamledelse

Ledelse er et ord som sætter mange tanker i gang. Måske tænker du “Jeg er ikke leder! Det er nok ikke noget for mig!” Men du leder som minimum dig selv! Det er i virkeligheden en af de største udfordringer i livet.

Selvledelse

Denne kursusdel har fokus på dig, som gerne vil lykkes endnu bedre med at lede dig selv i hverdagen, når det gælder at tage gode beslutninger, finde en god livsrytme, få prioriteret og finde plads til det som er vigtigt for dig. Det er også et kursus, som hjælper dig i din åndelige vandring, så du giver din tro eller din spiritualitet de bedste vilkår.

I denne kursusdel vil du lære om personlig ansvarlighed, en sund balance mellem aktivitet og hvile, personlig spiritualitet, det hele menneske samt afstemning af forventninger til dig selv og andre.

Teamledelse

Kursusdelen er en den del af det leder-udviklingsforløb, som alle, der ønsker at være ledere, gennemgår, så de kan lykkes bedst muligt med at lede sig selv og andre. Efter kurset vil du være uddannet til at lede netværks-grupper og teams.

I kursusdelen vil du lære om dannelsen af teams, de 3 dimensioner af et team, konfliktløsning, balance mellem udfordring og støtte samt situationsbestemt ledelse. Hele kurset er bygget op således, at der er tid til at praktisere det som læres.

Kurset holdes af Peter Dyhr, som er præst i The Gospel Fellowship.

 

Datoer, tid og sted

Info om næste kursusstart mm. vil blive annonceret her på hjemmesiden.

 

Forrige
Næste