Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kom med i en Netværks-gruppe!

Kom med i en Netværks-gruppe!

Til marts kan du komme med i det mindste fællesskab, som vi har i The Gospel Fellowship. Det kalder vi for netværks-grupper. Netværks-grupperne består af 6-10 personer, som mødes hver 14. dag i et privat hjem. Hver netværks-gruppe bliver ledt af et leder-team, som sørger for, at hver aften bliver en rigtig Gospel-Fellowship aften med god tid til at hygge, synge, snakke, lytte, blive inspireret, bøn og en velsignelse.

I netværks-gruppen er der god plads til at vi kan lære mere om hinanden og Gud på en hyggelig og afslappet måde. Vores netværks-grupper er ikke terapi-grupper eller bibel-studie-grupper eller grupper med et bestemt fokus, men et mindre fællesskab hvor vi kan dele vores erfaringer og tanker med hinanden.

Alle er velkomne i vores netværks-grupper!

Arrangør:

The Gospel Fellowship – en fri folkekirke for alle der elsker gospel!

 

Hvor og hvornår:

Østerbro – tirsdag – 19.30-21.30

V. Lone og Thomas Siersbæk-Hansen og Anne Peters

Opstart: 4. marts

Måløv – mandag – 19.00-2100

V. Peter og Malene Mikkelsen

Opstart: 10. marts

Brønshøj – tirsdag – 19.30-21.30

Hans-Jørgen Knudsen

Opstart: 12. marts

Hellerup – onsdag – 19.30-21.30

V. Charlotte og Peter Dyhr

Opstart: 5. marts

Karlslunde – mandag – 19.30-21.30

V. Gina Jørgensen

Opstart: 3. marts

 

Tilmelding til netværks-gruppe:

Hvis du er interesseret i at komme med i en netværksgruppe, skal du sende en e-mail til Peter Dyhr på  følgende e-mailadresse: peter@gospelfellowship.dk

Du skal i e-mailen angive dit navn, din e-mailadresse samt dit telefonnummer. Du skal også angive, hvor du ønsker at komme i netvrksgruppe (se ovenfor).

 

Vi glæder os til opstart i marts og til at se DIG!