Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Køb din billet til Gospel Aid 2016!

Køb din billet til Gospel Aid 2016!

Har du sikret dig en plads, når danske gospelsangere fra hele landet mødes og synger til fordel for et humanitært formål?

Så er det muligt at købe billet til Gospel Aid 2016!

Torsdag den 5. maj samles hundredevis af sangere fra hele landet til workshop og koncert i Skt. Andreas Kirke og til mindre pop-up koncerter på forskellige torve i det centrale København. Der vil denne dag være mulighed for at støtte ved at besøge GospelAid caféen eller GospelAid genbrugsbutik i både Skt. Andreas Kirke og på Nytorv. Overskuddet går ubeskåret til GospelAid.

I år er det 4. gang der afholdes GospelAid. Denne gang til fordel for Danmissions dialog og syskole-projekt på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst, der skaber de nødvendige rammer for at give kristne og muslimske kvinder mulighed for at skabe sig en tryg fremtid.

Dagen ledes af Hans Christian Jochimsen, og han får god assistance af nogle af Danmarks bedste gospeldirigenter, solister og musikere!

Vi begynder kl. 10.00 og hele dagen går med gospel workshop. Om aftenen er der stor støttekoncert kl. 20.00.

 

Køb billet

Klik på nedenstående link og køb din billet til Gospel Aid 2016:

Billetto: https://billetto.dk/da/events/gospel-aid-2016-dagsbillet

 

Frivillig? Vi har brug for DIG!

Vil du være frivillig på GospelAid, kan du skrive til: info@gospelfellowship.dk