Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospelmeditation på søndag d. 23 oktober

Gospelmeditation på søndag d. 23 oktober

Vel mødt til en stemningsfuld eftermiddag i vores fællesskab.

Sted: Templet, Frederiksberg Allé 9

Tid: 16-17.30

Café fra kl. 15

Fri fra fordømmelse

De fleste af os kender både det fordømmende: “Hvem tror du, du er!” og det selvfordømmende: “Jeg er ikke god nok.” Begge slags udløser skyld og skam; skyld over at have begået en fejl, skam over at være en fejl – og så kan det blive svært at forholde sig åbent og medfølende overfor sig selv og sine medmennesker.

Under denne søndags meditation vil Hans-Jørgen Knudsen tage dig med på en solnedgangstur langs havet, hvor Jesus vil slå følge med dig og ved sit blotte nærvær sætte dig fri af al fordømmelse og vise dig vejen tilbage til dig selv og dine medmennesker.

Meditationen tager udgangspunkt i Jacobsbrevet kap. 4, 11-12:

v11 Bagtal ikke hinanden, brødre. Den, der bagtaler sin broder eller dømmer sin broder, bagtaler loven og dømmer den; men dømmer du loven, er du ikke lovens gører, men dens dommer. v12 Der er kun én, der er lovgiver og dommer, det er ham, som kan frelse og lade gå fortabt; men du, hvem er du, som dømmer din næste?

Laura Kjærgaard og Mads Andersen vil stå for den musikalske ledelse.