Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration Påskedag d. 16. april

Gospel Celebration Påskedag d. 16. april

OPSTANDELSESFEST i

Templet, Frb. Allé 9, 2000 Frb.

kl. 16-17.30

Café fra kl. 15

Jesu opstandelse

Matthæus, kap. 28, v1-7:

v1  Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. v2  Og se, der kom et kraftigt jordskælv. For Herrens engel steg ned fra himlen og trådte hen og væltede stenen fra og satte sig på den. v3  Hans udseende var som lynild og hans klæder hvide som sne. v4  De, der holdt vagt, skælvede af frygt for ham og blev som døde. v5  Men englen sagde til kvinderne: »Frygt ikke! Jeg ved, at I søger efter Jesus, den korsfæstede. v6  Han er ikke her; han er opstået, som han har sagt. Kom og se stedet, hvor han lå. v7  Og skynd jer hen og sig til hans disciple, at han er opstået fra de døde. Og se, han går i forvejen for jer til Galilæa. Dér skal I se ham. Nu har jeg sagt jer det.«

Lige meget hvor vi er på vej hen, bliver vi gået i møde. Jesu legemlige opstandelse fra de døde påskemorgen er forudsætningen for, at vi den dag i dag kan møde ham, høre ham, bede til ham og regne med hans omsorg i liv og død. Den tro bygger vi vores kirke på, og den bryder vores dødsmærkede tilværelse på alle planer, så vi selv tør stå op, modsige og modarbejde dødens magt.

At han er opstanden og er til stede her og der og alle vegne også i dag, fejre vi med Peter Dyhrs udlægning af begivenhederne påskemorgen, og med sang og musik under ledelse af Laura Kjærgaard og Hans Christina Jochimsen, som har sine to kor: The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Singers med.

Velkomme til påskefest