Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Meditation på søndag d. 26. februar

Gospel Meditation på søndag d. 26. februar

Templet, Frederiksberg Allé 9. Kl. 16-17.30.

Café fra kl. 15BEKYMRINGER! LÆG DEM I GUDS HÆNDER.

Søndagens meditation vil blive ledet af Hans Jørgen Knudsen, som vil meditere over Lukas evangeliet kap. 12. vers. 22-31.

Meditationens tema er alle vores bekymringer og de begrænsninger, de sætter – og som forhindrer os i at leve i nuet.

Laura Kjærgaard vil stå for den musikalske ledelse

Om bekymringer

v22  Til sine disciple sagde han: »Derfor siger jeg jer: Vær ikke bekymrede for livet, hvordan I får noget at spise, eller for, hvordan I får tøj på kroppen. v23  Livet er jo mere end maden, og legemet mere end klæderne. v24  Læg mærke til ravnene; de sår ikke og høster ikke, de har hverken forrådskammer eller lade, og Gud giver dem føden. Hvor langt mere værd end fuglene er ikke I! v25  Hvem af jer kan lægge en dag til sit liv ved at bekymre sig? v26  Når I altså ikke engang formår det allermindste, hvorfor bekymrer I jer så for det øvrige? v27  Læg mærke til, hvordan liljerne gror; de arbejder ikke og spinder ikke. Men jeg siger jer, end ikke Salomo i al sin pragt var klædt som en af dem. v28  Klæder Gud således det græs, som står på marken i dag og i morgen kastes i ovnen, hvor meget snarere så ikke jer, I lidettroende! v29  Tænk ikke på, hvordan I får noget at spise og drikke, og vær ikke ængstelige. v30  Alt dette søger hedningerne i verden jo efter, men jeres fader ved, at I trænger til dette. v31  Søg derimod hans rige, så skal det andet gives jer i tilgift.

Slip bekymringerne og mærk nuets frihed i et par timer med manna for sjælen og skøn gospel.