Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel for Syrien

Gospel for Syrien

The Gospel Fellowship og Danmission samler ind til Syrien med en støttekoncert 30. oktober 2015. Flere gospelkor støtter det gode formål!

Støt flygtninge i Syrien!

12 millioner er på flugt og mere end 210.000 mennesker er blevet dræbt. Der er akut brug for hjælp i Syrien. The Gospel Fellowship og Danmission arrangerer en støttekoncert til fordel for syrerne.

Gospel for Syrien

Du kan være med til at støtte arbejdet og give penge til tæpper, mad, husly, medicin og brændstof. The Gospel Fellowship og Danmission afholder Gospel for Syrien d. 30. oktober 2015.

Til koncerten synger flere gospelkor for en bedre verden og samler ind til Syrien. 9 gospelkor fra København synger til støttearrangementet, hvor deltagerne indsamler penge og gør opmærksom på situationen i Syrien. Pengene går ubeskåret til Danmissions arbejde i Syrien, som hjælper de mange børn og voksne i akut nød.

Læs mere om støttekoncerten og projektet her: 

Vi ses i Jerusalems Kirken

Arrangementet vil foregå i JerusalemsKirken, Rigensgade 19, 1316 København K (tryk her og kom direkte til Googles kort, hvor du kan planlægge din rute).

.Udklip

Giv et bidrag!

Du kan sagtens støtte projektet, selvom du ikke synger med til støttekoncerten. Her er, hvad DU kan gøre:

– SMS “akut” til 1245 og støt med 100 kr.

– Mobilepay 41 99 93 32 (valgfrit beløb)

– Online -> gå til danmission.dk

– Netbank: Reg nr. 4190 Konto nr: 6000398

Vis din støtte med et badge

Vis, at du støtter Gospel for Syrien på Facebook. Sæt et badge på dit profilbillede og fortæl venner, familie og kolleger, at du og dit kor støtter nødhjælpsarbejdet i Syrien.

Sæt dette badge på din Facebook-profil:

badge

Find det her, tryk på “Wear” ude til højre og følg vejledningen: Gospel for Syrien-Badge

Lad os sammen hjælpe i denne gode og vigtige sag! Tak for støtten!