Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration Søndag d. 14. januar

Gospel Celebration Søndag d. 14. januar

LEV LIVET BEDRE: AT LÆRE ER AT LEVETemplet, Frederiksberg Allé 9

Kl. 16-18 - Café fra kl. 15Prædiken: Peter Dyhr

Musikleder: Hans Christian Jochimsen

Et nyt år, der for mange symboliserer en ny start.

Peter Dyhr indleder året med en ny serie af prædikener. Han vil dele visdom fra Biblen med os, så vi kan åbne vores sind og blive inspireret til at begynde en rejse og stille os selv vigtige spørgsmål og søge svar, der hjælper os til at leve livet bedre.

Tag første skridt på vejen mod et bedre liv på søndag, og hør, hvorfor ”at lære er at leve”.

Vil vi have et liv, der er værd at leve og som er fyldt med de ting, som vi ønsker, og som Gud ønsker for os, har vi brug for løbende både at af-lære og at lære nyt. Begge dele hører tæt sammen, når vi ønsker at leve livet bedre.

Markus evangeliet 1,14-15:

v14 Efter at Johannes var blevet sat i fængsel, kom Jesus til Galilæa og prædikede Guds evangelium v15 og sagde: »Tiden er inde, Guds rige er kommet nær; omvend jer og tro på evangeliet!«

 

Apostlenes gerninger 9,1-19:

v1 Saulus fnyste stadig af raseri og truede Herrens disciple med mord; han gik til ypperstepræsten v2 og bad ham om breve til synagogerne i Damaskus for at fængsle dem, der hørte til Vejen, og som han kunne finde, både mænd og kvinder, og føre dem til Jerusalem. v3 Men undervejs, netop som han nærmede sig Damaskus, skinnede et lys fra himlen pludselig om ham. v4 Han faldt til jorden og hørte en røst sige: »Saul, Saul, hvorfor forfølger du mig?« v5 Han svarede: »Hvem er du, herre?« Han sagde: »Jeg er Jesus, som du forfølger. v6 Men rejs dig og gå ind i byen, så vil du få at vide, hvad du skal gøre.« v7 Hans rejseledsagere stod målløse; nok hørte de røsten, men de så ingen. v8 Så rejste Saulus sig op fra jorden, men skønt hans øjne var vidt åbne, kunne han ikke se. De måtte lede ham ved hånden og føre ham ind i Damaskus. v9 I tre dage kunne han ikke se, og han hverken spiste eller drak.

v10 I Damaskus var der en discipel, som hed Ananias, og til ham sagde Herren i et syn: »Ananias!« Han svarede: »Ja, Herre!« v11 Herren sagde til ham: »Rejs dig og gå hen i Den lige Gade og spørg i Judas’ hus efter Saulus fra Tarsus. For han beder, v12 og han har i et syn set en mand, der hedder Ananias, komme ind og lægge hænderne på ham, så han igen kunne se.« v13 Ananias svarede: »Herre, jeg har hørt af mange, hvor meget ondt denne mand har gjort mod dine hellige i Jerusalem. v14 Og her har han fuldmagt fra ypperstepræsterne til at fængsle alle dem, der påkalder dit navn.« v15 Men Herren sagde til ham: »Gå! For han er det redskab, jeg har udvalgt til at bringe mit navn frem for hedninger og konger og Israels børn, v16 og jeg vil vise ham, hvor meget han skal lide for mit navns skyld.« v17 Så gik Ananias, og da han kom ind i huset, lagde han hænderne på ham og sagde: »Broder Saul, Herren har sendt mig, Jesus, som viste sig for dig på vejen hertil, for at du igen skal kunne se og blive fyldt af Helligånden.« v18 Og straks var det, som faldt der skæl fra hans øjne, han kunne se igen, og han rejste sig og blev døbt. v19 Og han tog føde til sig og kom til kræfter.

 

Hans Christian Jochimsen står for den musikalske ledelse af sangerteam og band og ugens gæstekor er alle jer, der kommer til Gospel Celebration på søndag – så kom glad! Vi glæder os til sammen at synge året ind.