Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration på søndag d. 13. november

Gospel Celebration på søndag d. 13. november

OM FRED I VERDENI Templet, Frederiksberg Allé 9, kl. 16-18, Café fra kl. 15

Når internationale organisationer som bl.a. FN, EU, NATO, WHO,COP15 med deres store ressourcer og klare formål at skabe en verden, hvor vi mennesker kan leve i fred, ikke har rigtig held med at finde et passende svar, hvordan så?

Og der står i Johannes kap. v46-47:

v46 Som lys er jeg kommet til verden, for at enhver, som tror på mig, ikke skal blive i mørket. v47 Og den, der hører mine ord og ikke holder fast ved dem, ham dømmer jeg ikke; for jeg er ikke kommet for at dømme verden, men for at frelse verden.

Hvordan kan vi være med til at skabe fred i verden?

Det vil Peter Dyhr give sit bud på i sin prædiken, som tager afsæt i Romerbrevet, kap. 12, v.9-21:

v9 Kærligheden skal være oprigtig. Afsky det onde, hold jer til det gode. v10 Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. v11 Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren. v12 Vær glade i håbet, udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen. v13 Vær med til at hjælpe de hellige, når de har behov for hjælp. Læg vægt på at være gæstfrie. v14 Velsign dem, der forfølger jer, velsign og forband ikke. v15 Glæd jer med de glade, græd med de grædende. v16 Hold sammen i enighed. Stræb ikke efter det høje, men hold jer til det lave, og stol ikke på jeres egen klogskab. v17 Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker. v18 Hold fred med alle mennesker, om det er muligt, så vidst det står jer til. v19 Tag ikke retten i egen hånd, mine kære, men giv plads for Guds vrede, for som der står skrevet: “Hævnen tilhører mig, jeg vil gengælde,” siger Herren. v20 Men “hvis din fjende er sulten, så giv ham noget at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke; for gør du det, samler du glødende kul på hans hoved.” v21 Lad dig ikke overvinde af det onde, men overvind det onde med det gode.

Claes Wegener vil stå for den musikalske ledelse af denne Gospel Celebration og gæstekoret er Claes Wegeners kor Trinity.

VELKOMMEN – FOR FRED I VERDEN