Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gospel Celebration på søndag d. 13. marts kl. 16

Kom og vær med til at holde Gospel Celebration til minde om Jesus indtog i Jerusalem Palmesøndag

Sted: Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148

palmesoendag_a_1

Et kongerige uden en konge er ikke et rigtigt kongerige

Palmesøndag er indledningen til påskeugen. På denne dag red Jesus ind i Jerusalem på et æsel og blev hyldet som konge.

Claes Wegener og hans kor vil gæste os og stå for den musikalske ledelse.

I Børnekirken vil Musen Rippetjip fortælle om længslen efter at finde Aslans land. Vi skal høre om hans rejse og lave hans lille båd.

Temaet for denne Celebration vil være Guds rige og Jesus, hvor Peter Dyhr vil reflektere over Jesus og hans person, hans mission og gerninger og måde at regere på i vores tid bl.a. ud fra Matthæus evangeliet kap. 21.

Indtoget i Jerusalem

v1 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted v2 og sagde til dem: “Gå ind i landsbyen heroverfor, og I vil straks finde et æsel, som står bundet med sit føl. Løs dem, og kom med dem. v3 Og hvis nogen spørger jer om noget, skal i svare: Herren har brug for dem, men straks sende dem tilbage.” v4 Det skete, for at det skulle opfyldes, som er talt ved profeten, der siger:

v5 Sig til Zions datter:

Se din konge kommer til dig,

sagtmodig, ridende på et æsel

og på et trækdyrs føl.

v6 Disciplene gik hen og gjorde, som Jesus havde pålagt dem. v7 De kom med æslet og føllet og lagde deres kapper på dem, og han satte sig derpå. v8 Den store folkeskare bredte deres kapper ud på vejen, andre skar grene af træerne og strøede dem på vejen. v9 Og skarerne, som gik foran ham, og de, der fulgte efter, råbte:

Hosianna, Davids søn!

Velsignet være han, som kommer, i Herrens navn!

Hosianna i det højeste!