Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration på søndag d. 12. marts

Gospel Celebration på søndag d. 12. marts

SKAB BALANCE I DIT LIVTemplet, Frederiksberg Allé 9

Kl. 16 - 17.30. Café fra kl. 15

Søndagens Celebration, falder midt i fastetiden og vil handle om, hvordan vores liv kan bære frugt. Det vil Peter Dyrhr tale mere om under overskriften:

Fastetid og balance livet!

Det er en tid til at stoppe op og se grundigt på det liv, vi lever og de vaner, som vi har bygget op omkring vores liv. Som en del af vores ide, vores design, har Gud lagt sin vision om et liv levet i en sund balance mellem at virke og at hvile, mellem at stoppe op og lytte til Guds stemme for at give plads til beskæring og vejledning og mellem at handle på Guds tiltale og kald og bruge de evner og gaver vi har fået til at gøre denne verden til et bedre sted.

Men hvad har gjort det så svært for os i dag at leve et liv i balance med troen på Gud i hjertet? Hvordan er vores verden blevet så styret af økonomiske interesser, at vi har mistet vores evne til at stoppe op og stille kritiske spørgsmål og finde svar, som skaber et attraktivt alternativ til en stressfyldt hverdag. Kan det være, at vi finder nogle af svarene i reformationstidens store brydninger?

Søndagens tekst er fra Johannes evangeliet kap. 15, 1-8

Det sande vintræ

v1 Jeg er det sande vintræ, og min fader er vingårdsmanden. v2 Hver gren på mig, som ikke bærer frugt, den fjerner han, og hver gren, som bærer frugt, den renser han, for at den skal bære mere frugt. v3 I er allerede rene på grund af det ord, jeg har talt til jer. v4 Bliv i mig, og jeg bliver i jer. Ligesom en gren ikke kan bære frugt af sig selv, men kun når den bliver på vintræet, sådan kan I det heller ikke, hvis I ikke bliver i mig. v5 Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt; for skilt fra mig kan I slet intet gøre. v6 Den, der ikke bliver i mig, kastes væk som en gren og visner; man samler dem sammen og kaster dem i ilden, og de bliver brændt. v7 Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om, hvad I vil, og I skal få det. v8 Derved herliggøres min fader, at I bærer megen frugt og bliver mine disciple.

Denne søndag vil Hans Christian lede musikken og vi får besøg af Sofie Hermind og Revelation Gospel Choir – så glæd dig til både at blive berørt og få rørt krop og sjæl.

På gensyn i Templet