Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration på søndag d. 11. marts

Gospel Celebration på søndag d. 11. marts

HVAD ER VIRKELIG VÆRDIFULDT FOR DIG?

| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 - Café fra kl. 15
| Prædiken: Peter Dyhr
| Musikleder: Laura Kjaergaard
| Gæstekor: Copenhagen Gospel Singers

Gospel Celebration er for dig, der er helt vild med Gospel og vil udtrykke din begejstring i fælleskab med os andre. Ud over fest og farver byder gudstjenesten også på nærvær og eftertanke, når der er lystænding og når Peter Dyhr deler sine tanker med os.

Vi er i gang med en ny serie af prædikener her i foråret, der gennem forskellige temaer, giver os inspiration til at begynde en rejse, hvor vi tør stille nogle vigtige spørgsmål til os selv og søge svar, som hjælper os til… at leve livet bedre!

På søndag er dagens tema: “Hvad er virkelig værdifuldt for dig?”.

Mange af os har overvejelser omkring det liv, vi lever og de valg, som vi tager. Det kan føles som om, at livet løber afsted med os og vi oplever, at vi befinder os midt i nogle valg, som måske ikke helt er os. Og vi undrer os. Er dette mit liv?

Vi ved ikke, hvad der er virkelig værdifuldt for os og vi lider i det stille, ubevidst. Vi ender med at nøjes med det liv, som vi har skabt os, uden at tænkte igennem eller mærke efter, hvad der virkelig er vigtigt for os.

Kan du genkende dig selv? Har du ikke fået mærket efter og tænkt igennem, hvad der er virkelig vigtigt for dig? Så er denne søndag en god dag, at blive udfordret og inspireret af.

Bibeltekster:

Lukasevangeliet 14
v28 Hvis en af jer vil bygge et tårn, sætter han sig så ikke først ned og beregner udgifterne for at se, om han har råd til at gøre det færdigt?
v29 – for at man ikke skal se ham lægge en sokkel uden at kunne fuldføre det, så alle giver sig til at håne ham
v30 og siger: Den mand begyndte at bygge, men kunne ikke fuldføre det!

 

Matthæusevangeliet 7
v12 Derfor: Alt, hvad I vil, at mennesker skal gøre mod jer, det skal I også gøre mod dem. Sådan er loven og profeterne. 

 

På søndag vil Laura Kjaergaard lede musikken. Hun tager også sit kor, Copenhagen Gospel Singers, med, som er denne Gospel Celebrations gæstekor.