Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration på søndag d. 11. december

Gospel Celebration på søndag d. 11. december

Julefred og julefryd både for børn og voksne

I Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, Kbh. K

Kl. 16-17,30, café fra kl. 15

Vi lever i en tid, hvor vi har alle muligheder for at få et lykkeligt og fredfyldt liv. Og nu er vi i advents- og juletiden, hvor vi rigtig skal hygge og nyde hinandens selskab, give gaver og fejre jul!

På samme tid er det også en konfliktfyldt tid, hvor mange har valgt at fejre jul alene eller er tvunget til det eller oplever, at juletiden sætter relationer og familien under et ekstraordinært pres, som tager enhver glæde ud af julen.

Hvad er denne måned egentlig god for? Hvad kan vi gøre for at skifte vores fokus og komme igennem julen på en måde, som giver os både julefred og julefryd?

Peter Dyhr vil med udgangspunkt i to tekster dele med os, hvordan adventstiden, med en kommende juleaftensdag, kan blive en helt speciel tid for hver enkelt af os, vore nærmeste og vores relation til Gud!

Den ene tekst er fra Paulus brev til menigheden i Filippi:

Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennekser. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.” Fil, 4,4-7

Den anden tekst er fra Esajas bog i Det gamle Testamente:

“Hvor herlig lyder budbringerens fodtrin hen over bjergene! Han forkynder fred, han bringer godt budskab og forkynder frelse. Han siger til Zion: “Din Gud er konge.” Hør, dine vægtere løfter røsten, de jubler i kor, for med egne øjne ser de Herren vende hjem til Zion. Bryd ud i jublende kor Jerusalems ruiner! For Herren trøster sit folk, han har løskøbt Jerusalem. Herren har blottet sin hellige arm for øjnene af alle folkene, hele den vide jord skal se vor Guds frelse.” Es 52,7-10

Hans Christian Jochimsen står for den musikalske ledelse. Med sig har han Special Guest, Colin Vassell og sine to kor, The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices.

Børnekirken

I Børnekirken møder vi Maria, som får besøg af englen Gabriel. Englen fortæller Maria, at hun er udvalgt til at føde Guds søn. I Børnekirken skal vi høre om, hvordan Maria og Josef tjente Gud, som forældre til Jesus, som blev hele verdens lys. Vi skal høre om at tænde lys for andre. Vi har en lille bod, hvor du kan købe stjerner og engle. Salget går til Årets Lucia indsamling, som hjælper udsatte børn i verden via projekt FREMTIDSBØRN hos Danmission.

 

MÅ JULEFRED OG JULEFRYD OMSLUTTE ALLE