Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 13. maj

Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 13. maj

THE GOSPEL FELLOWSHIPS HISTORIE OG VISION

| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 gudstjeneste - Café fra kl. 15
| Fællesspisning efter gudstjenesten
| Tale: Hans Christian Jochimsen
| Musikleder: Laura Kjaergaard
| Gæstekor: The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices

Denne søndag er Gospel Celebration lidt anderledes end, vi kender den. Hans Christian Jochimsen vil holde en tale under gudstjenesten og fortælle os om The Gospel Fellowship. Hvilken rejse er vi på, hvad er vores historie og hvor er vi på vej hen?

Efter at have hørt om det, og at vi har sunget vores hjerter ud til Celebration, er der fællesspisning. Det er valgfrit om du vil spise med, men vi håber naturligvis at se dig.

Laura Kjærgaard leder sangerteamet og Hans Christian Jochimsen har sine to kor, The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices, med som gæstekor.

Læs mere om fællesspisning og Hans Christians personlige invitation til på søndag herunder.

 

Fællesspisning
Vær med til fællesspisning efter Gospel Celebration på søndag!

I The Gospel Fellowship glæder vi os til at kunne byde på fællesspisning efter Celebration nu på søndag. Fremover vil vi byde på fællesspisning hver anden gang, der holdes Celebration.

Vi ønsker at dele endnu mere liv med hinanden over et dejligt måltid mad og slutte gudstjenesten af sammen. Konceptet er enkelt: Vi sørger for maden og rammerne skaber vi sammen.

Du giver kun 25 kr. for at spise med og du kan enten betale kontant eller via mobilepay på dagen.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi glæder os til at se DIG!

 

Invitation fra Hans Christian
Søndag d. 13. maj har vi vores første Gospel Celebration siden Peter Dyhr døde. Første gang vi skal feste uden Peter er en del af vores fællesskab.

Peters alt for tidlige død har naturligvis rystet mange af os. Mange ubesvarede spørgsmål hvirvler rundt – og mange af spørgsmålene handler om The Gospel Fellowship… ”hvad gør vi nu?” fylder hos mange.

Søndag d. 13. maj vil det være mig som taler. Jeg vil forsøge at samle trådene, og forsøge at svare på nogle af spørgsmålene. Jeg vil fortælle om The Gospel Fellowship. Om vores vision. Om vores måde at arbejde på. Og jeg vil fortælle om vores planer og tanker for Gospel Fellowship fremadrettet.

Jeg leder musikken sammen med Laura Kjærgaard. Udover vores sangerteam og faste band kommer The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices og synger for og med os.

Jeg glæder mig til at være sammen med jer – i VORES Gospel Fellowship!

Kærlig hilsen
Hans Christian Jochimsen