Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 13. januar

Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 13. januar

WELCOME HOME
| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 gudstjeneste - Café fra kl. 15.30
| Fællesspisning efter gudstjenesten
| Prædiken: Kim Grysbæk
| Musikleder: Laura Kjærgaard

Gospel Celebration er for dig, der er helt vild med Gospel og vil udtrykke din begejstring i fælleskab med os andre. Ud over fest og farver byder gudstjenesten også på nærvær og eftertanke, når der er lystænding og når præsten deler sine tanker med os.

Dagens emne

Et nyt år er begyndt. Welcome Home er titlen på dagens prædiken og det er Kim Grysbæk der er dagens taler. Han vil give inspiration til at finde større fred, glæde og frihed i din tro. Det handler om en Gud, der elsker dig og siger: Welcome Home.

Welcome Home er det emne som vi kredser rundt om her i begyndelsen af 2019. Vi afgolder også et Alpha Kursus, som du kan læse mere om og som vi også hører mere om på søndag.

Fællesspisning
Vær med til fællesspisning efter Gospel Celebration på søndag! Vi ønsker at dele endnu mere liv med hinanden over et dejligt måltid mad og slutte gudstjenesten af sammen.

Denne gang er der pizza på menuen.

Musik
Laura Kjærgaard står for at lede musikken og vores sangerteam sørger for, at synge for. Og velkommen til de nye korsangere, der er kommet ind i sangerteamet!

Vi glædes os til en festlig søndag i vores fantastiske fællesskab.