Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration, Gæstekor og Fællesspisning søndag d. 11. november

Gospel Celebration, Gæstekor og Fællesspisning søndag d. 11. november

GØR MODGANG MIG STÆRK?
| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 gudstjeneste - Café fra kl. 15.30
| Fællesspisning efter gudstjenesten
| Prædiken: Lone Møller-Hansen
| Musikleder: Hans Christian Jochimsen

Gospel Celebration er for dig, der er helt vild med Gospel og vil udtrykke din begejstring i fælleskab med os andre. Ud over fest og farver byder gudstjenesten også på nærvær og eftertanke, når der er lystænding og når præsten deler sine tanker med os.

Dagens emne
På søndag vil Lone Møller-Hansen, gospelpræsten fra Bornholm, fortælle om nogle ørkenvandringer, også hendes egne. Og spørger: Er det sandt, at modgang gør os stærke?

Det siges, at modgang giver os styrke, at ”et træ, der står i blæst, bliver stærkere end træet skærmet af skoven”. Nu om dage kaldes det robusthed, og for ikke at gør det for kristent, kalder vi det mental træning.

Det er i hvert fald bibelsk. Det er i ørkenen, at både Israels folk, Jesus og mange andre finder deres identitet og styrke.
Skal vi igennem en ørkenvandring for at finde os selv, vores identitet og vores styrke? Er den i os, eller skal vi finde en styrke uden for os selv, der kan gøre os stærkere, mere modstandsdygtige?

Fællesspisning
Vær med til fællesspisning efter Gospel Celebration på søndag! Vi byder endnu en gang på fællesspisning, da vi ønsker at dele endnu mere liv med hinanden!

Denne gang står fællesspisningsteamet for at lave maden og vi skal spise pasta med kødsovs eller grøntsagssovs! Mums!

Musik
Hans Christian Jochimsen vil sammen med Laura Kjærgaard stå for at lede musikken og vores dejlige sangerteam sørger for, at synge for. Vi får også besøg af Hans Christians to kor; The Gospel Choir og Copenhagen Gospel Voices.

Vi glædes os til en festlig søndag i vores fantastiske fællesskab!