Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 10. Marts

Gospel Celebration og Fællesspisning søndag d. 10. Marts

GUDS RIGE
| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 gudstjeneste - Café fra kl. 15.30
| Fællesspisning efter gudstjenesten
| Prædiken: Sigbjørn Sørensen
| Musikleder: Laura Kjærgaard

Gospel Celebration er for dig, der er helt vild med Gospel og vil udtrykke din begejstring i fælleskab med os andre. Ud over fest og farver byder gudstjenesten også på nærvær og eftertanke, når der er lystænding og når præsten deler sine tanker med os.

Dagens emne

På søndag tager Sigbjørn Sørensen udgangspunkt i et supervers fra Ny testamente, hvor Jesus siger, søg først Guds Rige og Hans retfærdighed. Vi tager på opdagelsesrejse og leder efter spor af Gudsriget! Det er noget af det vigtigste og mest meningsgivende, vi kan give os i kast med. Kom og led med!

Fællesspisning

Vær med til fællesspisning efter Gospel Celebration på søndag! Vi ønsker at dele endnu mere liv med hinanden over et dejligt måltid mad og slutte gudstjenesten af sammen.

Musik

Laura Kjærgaard vil sammen med Hans Christian Jochimsen stå for at lede musikken og vores sangerteam på søndag. Lyden er i top da vi endelig har fået sat det nye udstyr op i kirken.

Vi glæder os til en endnu en dejlig søndag med fest, sang og fælleskab!