Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gospel Celebration med Gæstekor søndag d. 17. juni

Gospel Celebration med Gæstekor søndag d. 17. juni

TAK FOR LIVET!
| Templet, Frederiksberg Allé 9
| Kl. 16-18 gudstjeneste - Café fra kl. 15
| Prædiken: Hans Jørgen Knudsen
| Musikleder: Laura Kjaergaard
| Gæstekor: Claes Wegener med koret Trinity

Gospel Celebration er for dig, der er helt vild med Gospel og vil udtrykke din begejstring i fælleskab med os andre. Ud over fest og farver byder gudstjenesten også på nærvær og eftertanke, når der er lystænding og når præsten deler sine tanker med os.

På søndag er dagens tema: Tak for livet!

“Med Jesus som hovedhjørnestenen vil jeg udfolde livet som en gave og det evige liv som det håb, vi har fået.”

Bibeltekster:

Efeserne kap. 2, 1-10

v1  Også jer har han gjort levende, jer der var døde i jeres overtrædelser og synder, v2  som I før vandrede i, da I lod jer bestemme af denne verdens tidsalder og af ham, som hersker over luftens rige, den ånd, der stadig virker i ulydighedens børn. v3  Til dem hørte også alle vi engang. I vort køds begær gjorde vi, hvad kødet og sindet ville, og vi var af natur vredens børn ligesom de andre. v4  Men i sin rige barmhjertighed og på grund af den store kærlighed, han elskede os med, v5  gjorde Gud os, der var døde i vore overtrædelser, levende med Kristus – af nåde er I frelst – v6  og han oprejste os sammen med ham og satte os med ham i himlen, i Kristus Jesus, v7  for i de kommende tidsaldre at vise sin overstrømmende rige nåde og sin godhed mod os i Kristus Jesus. v8  For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. v9  Det skyldes ikke gerninger, for at ingen skal have noget at være stolt af. v10  For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.

På søndag vil Laura Kjaergaard lede musikken. Claes Wegener og Trinity er denne Gospel Celebrations gæstekor.