Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gospel Aid 2016: Kristi Himmelfartsdag d. 5. maj

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen og vær med, når gospelsangere fra hele landet igen mødes og synger for et godt formål!

 

GospelAid er et årligt støttearrangement afholdt af The Gospel Fellowship, som første gang løb af stablen i 2012. I år sker det i samarbejde med Danmission og Himmelske Dage.

 

Dette års støtteprojekt!

I år er det 4. gang der afholdes GospelAid. Denne gang til fordel for Danmissions dialog og syskole-projekt på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst, der skaber de nødvendige rammer for at give kristne og muslimske kvinder mulighed for at skabe sig en tryg fremtid.

 

Workshop og pop-up koncerter

Torsdag den 5. maj samles hundredevis af sangere fra hele landet til workshop og koncert i Skt. Andreas Kirke og til mindre pop-up koncerter på forskellige torve i det centrale København.

Der vil denne dag være mulighed for at støtte ved at besøge GospelAid Caféen eller GospelAid Genbrugsbutikken i både Skt. Andreas Kirke og på Nytorv. Overskuddet går ubeskåret til GospelAid.

 

Stor gospelkoncert d. 7. maj

Lørdag den 7. maj vil der være udendørs gospelkoncert på Nytorv for alle med nogle af de mest kendte inden for gospelmiljøet i Danmark.

 

Info og tilmelding

Tilmelding til workshop og koncerter: Nærmere info følger, så hold øje her på hjemmesiden!

Du kan læse mere om støtteprojektet på www.danmission.dk

 

Frivillig? Vi har brug for DIG!

Vil du være frivillig på GospelAid, kan du skrive til info@gospelfellowship.dk