Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Godt nytår og på gensyn i 2013!

The Gospel Fellowship ønsker alle et godt og lykkebringende nytår!

2012 bød på mange dejlige stunder sammen i vores gospel fællesskab. I sommers samledes vi for første gang omkring vores nye store støttearrangement, nemlig Gospel Aid, hvor vi samlede 175.000 kr. ind til fordel for børnearbejdere i Egypten. Vi bød også en ny gudstjenesteform velkommen, nemlig vores GospelMeditationGudstjeneste, som mange allerede har deltaget i, og som skaber rum for ro og tid til at være. Derudover startede vi op på Gospel Fellowship International, der arbejder på at støtte østeuropæiske ildsjæle med at starte gospelkirker i deres hjemlande. Og ikke mindst er vi mødtes mange gange til vores GospelCelebrationsGudstjenester, til GospelBrunch, i netværksgrupper til kurser og meget mere.

The Gospel Fellowship vil gerne sige stor TAK til alle jer, der var med til at gøre 2012 til et fantastisk år!!

Om lidt fejrer vi et nyt års kommen, og for vores gospel fællesskab byder 2013 på mange dejlige arrangementer, så glæd dig!

Allerede i januar er vi klar til at holde GospelBrunch søndag d. 6. januar kl. 10.00-13.00 på Nyvej, hvor temaet er “Din historie”. Alle er velkomne!

Onsdag d. 9. januar har vi årets første GospelMeditationGudstjeneste kl. 19.30 på Nyvej med mulighed for at besøge caféen allerede fra kl. 18.30. Så har du lyst til at være med, når vi fylder kirken med stearinlys, afdæmpet musik og tid til ro for en stund, er du hjertens velkommen!

Søndag d. 20. januar siger vi velkommen til det nye år med vores CelebrationsGospelGudstjeneste. Stedet er Templet, og caféen er åben fra kl. 15.00. Selve gudstjensten starter kl. 16.00. Vi glæder os til at se dig!

Hvis du har lyst til at lære om ledelse af fællesskaber og projekter starter The Gospel Fellowship et spændende kursus om dette til januar. Peter Dyhr afholder kurset, der løber over 4 gange. Du kan finde mere info om kursusgangene, tid, sted og tilmelding på hjemmesiden under “Kurser”.

Vi glæder os til at se DIG i 2013!