Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Frivilligdag i The Gospel Fellowship!

Frivilligdag i The Gospel Fellowship!

Kære frivillige i The Gospel Fellowship.

Frivillighed er grundstenen i vores dejlige gospelkirke. Uden frivillighed ville vi ikke kunne lykkes med alt det, vi gør!

Derfor vil vi gerne inviteres alle vores fantastiske frivillige til en hyggelig sammenkomst, hvor vi sammen kan fejre frivilligheden og vores fede kirke.

Arrangementet finder sted lørdag d. 18. april 2015 fra kl. 13.00-16.00 (ca!).

Lokationen er skønne Frederiksberg Have (mødested er hovedindgangen v. Frederiksberg Runddel og Frederiksberg Allé), hvor vi skal have nogle dejlige timer i forårssolen. Dagen kommer til at have et præg af teambuilding, da vi skal lege og spille. Så find dit indre legebarn frem :-) Tag gerne lidt praktisk tøj på til anledning, (og også evt. varmt tøj) og medbring også gerne en tæppe at kunne sidde på.

The Gospel Fellowship sørger for god forplejning i form af varme drikke, lækker kage og frugt.

Tilmelding skal ske til frivilligkoordinatorerne Le og Lærke på frivillig@gospelfellowship.dk senest søndag d. 12. april 2015.

Vi GLÆDER os meget til at se jer!

Mange gospel-hilsner fra Le og Lærke,

Frivilligkoordinatorer i The Gospel Fellowship.

Obs! Arrangementet er kun for frivillige i The Gospel Fellowship (Ildsjæle, Team Meditation, Forbøn, Sangerteam, Musikere, Børnekirke, Lyd og teknik, Web- og kommunikation, GFI).