Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Frivilligheds-aften fredag d. 12. april 2013 - NU MED FULDT PROGRAM!

The Gospel Fellowship er udelukkende drevet af frivillige kræfter, og sammen gør de frivillige en KÆMPE forskel i og for vores kirke! Dette vil vi gerne sige STOR tak for. Uden vores store team af frivillige havde vi ikke mulighed for at drive den fede gospelkirke, som vi alle holder så meget af!

De frivillige i The Gospel Fellowship sørger nemlig for, at vi kan afholde nogle fantastiske gospelgudstjenester, de sørger for musik og sang, brunch med gospel og vedkomne oplæg, cafe med kaffe, kage og smil, forbøn, netværksgrupper, events og projekter, velgørenhed, sociale arrangementer, gospelkirkeudvikling i Østeuropa, fotoshoots og videoer, kommunikation og nyheder om events og MEGET MEGET MERE!

Som TAK for jeres KÆMPE indsats vil vi gerne invitere alle frivillige i The Gospel Fellowship til frivilligheds-aften fredag d. 12. april 2013. Her skal vi tilbringe nogle hyggelige timer sammen og bare NYDE, da vi denne aften har andre til at yde!

Arrangementet finder sted på:

Café Cadeau

H.C. Ørsteds Vej 28 – 1879 Frederiksberg C

Aftenens program starter kl. 17.00, men caféen er åben allerede fra kl. 16.00, hvis du har lyst til at nyde en kop kaffe eller the forinden.

I løbet af aftenen skal vi nyde godt af dejlig mad og hygge, og der vil derudover være forskellige små indslag. Vi slutter arrangementet kl. 21.00, hvor caféen lukker.

Pris:

Da The Gospel Fellowship desværre ikke har midler til selv at finansiere denne aften, vil der være en mindre egen betaling på kr. 49 for mad og kr. 30 for kaffe/the og kage, dvs. i alt kr. 79 i alt. Dette betales på selve aftenen. Derudover vil der være mulighed for at købe øl, vin og vand til meget rimelige priser. Café Cadeau er en non-profit café.

Tilmelding skal ske til Lærke Nielsen på laerke@gospelfellowship.dk senest 1. april 2013, og tilmeldingen er bindende. 

Vi håber, at se jer alle til en dejlig aften i det bedste selskab. Vi glæder os!