Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Er du vores projektleder til ny indsats mod ensomhed?

Er du vores projektleder til ny indsats mod ensomhed?

I The Gospel Fellowship ligger det vores hjerte nært at række ud og være nærværende hos dem, der kan synes usynlige i vores by. Mange mennesker er uden fællesskab af den ene eller anden grund, og det ønsker vi at gøre noget ved. Det er vores kristne grundholdning, at ethvert menneske er unikt og værdifuldt og værd at værne om og at vi som kirke er med til at formidle denne holdning i praksis.

En gruppe, der har det særligt svært i vores samfund i dag er ensomme. Mange af os kender sikkert nogen, der ofte føler sig ensomme. Men ensomhed er desværre et tabubelagt område, som netop forstærkes af, at man ikke deler den med noget.

Ensomhed er en følelse, der kan opstå i forskellige livssituationer med forskellig intensitet og varighed. Du kan både føle dig ensom alene og sammen med andre. Uanset alder.

Det vil vi gøre noget ved, for når vi taler om ensomme, er de først og fremmest vores medmennesker, som fortjener et værdigt liv.

 

Dine arbejdsopgaver:

Som projektleder for indsatsen mod ensomhed får du en unik mulighed for at præge den måde, hvorpå vi som kirke arbejder for at modvirke ensomhed i København ved at blive mødt og involveret i vores kirkes fællesskab og aktiviteter. Du vil være medansvarlig i forhold til at gå forrest i kampen om at inkludere fremfor at eksludere og på den måde være med til at skabe en anden og forhåbentligt mere meningsfuld tilværelse for en stor gruppe af mennesker, der i særlig grad har behov for dette.

 

Dine opgaver vil helt konkret komme til at indeholde følgende:

 • Rekruttering af frivillige til det team, der skal stå i spidsen for indsatsen.
 • Sætte rammen for indsatsen, herunder teamets opgaver og indsatsområder.
 • Daglig ledelse af teamet med udgangspunkt i kirkens øvrige vision og idéer.
 • Mødeaktivitet ifm. den resterende ledergruppes møder, visionsdage mm.

 

Teamets opgaver kunne omhandle følgende:

 • Skabe kontakt/relation til nye og relevante samarbejdspartnere.
 • Lave research på området ift. målgruppens (ensommes) behov.
 • Præge kirkens aktiviteter, så de bliver relevante og tilpasset målgruppen.
 • Koordinere indsatsen i kirken såvel som uden for kirken.
 • Kommunikere indsatsen i kirken og uden for kirken.

 

Vi forventer:

Din profil kunne bl.a. indeholde følgende, men det er ikke et krav:

 • Du har ledererfaring fra dit arbejdsliv eller frivillig indsats.
 • Du har kendskab til området og den målgruppe , vi ønsker at arbejde med.
 • Du har erfaring med projektledelse.
 • Du er god til at kommunikere, og kan brænde igennem.
 • Du har slagkraft og kan mobilisere indsatser og frivillige.
 • Du er ikke bange for at komme i modvind og står fast på dine og kirkens udmeldinger.
 • Du er konstruktiv og har en nuanceret tilgang til udfordringer og problemstillinger.
 • Du er samarbejdsvillig og ser en styrke i teamwork.

 

Vi tilbyder:

Som projektleder for indsatsen mod ensomhed bliver du en del af lederskabet i The Gospel Fellowship, og sammen med de andre teamledere er du med til at skabe fundamentet for kirken, dens aktiviteter, tiltag, drømme og visioner. Du har mulighed for at modtage opkvalificering i form af kursus i projektledelse, samt få tilknyttet en mentor og en anbefaling til dit CV. Du får mulighed for at præge indsatsen fra start og vil opbygge kompetencer inden for projektledelse, hvor planlægning, koordinering og formidling er centralt.

 

Praktisk:

Det forventes, at arbejdet vil tage mellem 5-15 timer ugentligt afhængig af din måde at arbejde på. Der er tale om frivilligt arbejde og der udbetales ikke løn. Du vil være ansvarlig overfor Peter Dyhr, præst i The Gospel Fellowship. Send dit CV og en ansøgning til info@gospelfellowship.dk inden den 15. oktober 2015. For yderlige oplysninger kontakt Peter Dyhr på tlf. 53384070.

 

The Gospel Fellowship er en kirke med et stort hjerte for mennesker, der ønsker at gå på opdagelse i netop gospelmusikken og dens fortællinger. Vi er en kirke, hvor der er åbenhed til at tale om tro, tvivl og livets både store og små spørgsmål på en afslappet og ligefrem måde,  uanset om man kender en masse til kristendom eller ej.

Derudover er The Gospel Fellowship lig med fælleskab, og her er plads til og rum for at lære andre at kende, at lade nye relationer og venskaber opstå, og hvor samtaler og fælleskab om liv og tro kan finde sted.