Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Gospel Celebration

En Gospel Celebration er… ja, hvordan skal man næsten beskrive det? Se denne video!

Det er fest og farver. Det er nærvær og intensitet. Det er stilhed og eftertanke.

Til vores gudstjenester er der masser af musik. Og der er masser af plads – til at være DIG! Der er plads til at lytte og til at danse. Det eneste det kan knibe lidt med er… pladsen. Det er fordi, rigtig mange gerne vil være med, når vi holder gudstjeneste!

Vores gudstjenester er delt i 2 halvdele. I første afdeling er der mest fokus på fest og begejstring. Alt det man ”normalt” forbinder gospelmusik med – ENERGI!! Det er også i første afdeling, at der er en inspirerende prædiken af forskellige talere, som sætter dine tanker igang og dit hjerte i brand.

I anden afdeling er der som regel lidt mere tid til fordybelse og eftertænksomhed. Her er der forskellige sideløbende aktiviteter under sangen såsom lystænding, bøn og nadver.

Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard står for den musikalske ledelse og er klar til at skabe stemning med The Gospel Fellowships eget sangerteam. Vi får desuden ofte besøg af et gæstekor.

Praktisk:

Hvor: Templet, Frederiksberg Alle 9

Dato: Se kalenderen!

Tidspunkt: Kl. 16.00 – 18.00, sådan cirka! Kom og hyg dig i cafeen fra kl 15.30 inden gudstjenestestart. ALLE er meget velkomne.

Pris: Det koster ikke noget at deltage. Vi samler penge ind under gudstjenesten til at dække forskellige udgifter som husleje, leje af teknisk udstyr samt alm. drift. Alle arbejder frivilligt i The Gospel Fellowship.

For hvem: GospelGudstjenesten er for ALLE. Uanset om man kan synge eller om man er troende.

Tilmelding: Nej – du møder bare op.