Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Gudstjenester

Gudstjenester

Se beskrivelser af gudstjenesterne under GospelCelebration og GospelMeditation

Gospel Celebration

En Gospel Celebration er… ja, hvordan skal man næsten beskrive det? Se denne video!

Det er fest og farver. Det er nærvær og intensitet. Det er stilhed og eftertanke.

Til vores gudstjenester er der masser af musik. Og der er masser af plads – til at være DIG! Der er plads til at lytte og til at danse. Det eneste det kan knibe lidt med er… pladsen. Det er fordi, rigtig mange gerne vil være med, når vi holder gudstjeneste!

Vores gudstjenester er delt i 2 halvdele. I første afdeling er der mest fokus på fest og begejstring. Alt det man ”normalt” forbinder gospelmusik med – ENERGI!! Det er også i første afdeling, at der er en inspirerende prædiken af vores præst Peter Dyhr, som sætter dine tanker igang og dit hjerte i brand.

I anden afdeling er der som regel lidt mere tid til fordybelse og eftertænksomhed. Her er der forskellige sideløbende aktiviteter under sangen såsom lystænding, bøn og nadver.

Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard står for den musikalske ledelse og er klar til at skabe stemning med The Gospel Fellowships eget sangerteam. Vi får desuden ofte besøg af et gæstekor.

Praktisk:

Hvor: Templet, Frederiksberg Alle 9

Dato: Se kalenderen!

Tidspunkt: Kl. 16.00 – 18.00, sådan cirka! Kom og hyg dig i cafeen fra kl 15.30 inden gudstjenestestart. ALLE er meget velkomne.

Pris: Det koster ikke noget at deltage. Vi samler penge ind under gudstjenesten til at dække forskellige udgifter som husleje, leje af teknisk udstyr samt alm. drift. Alle arbejder frivilligt i The Gospel Fellowship.

For hvem: GospelGudstjenesten er for ALLE. Uanset om man kan synge eller om man er troende.

Tilmelding: Nej – du møder bare op.

 

Gospel Meditation

Gospel Meditation har en stille og eftertænksom stemning, men gospel musikken er selvfølgelig stadig omdrejningspunktet. Samtidig vil der være andre kendte elementer som lystænding, nadver og forbøn.

Vi dæmper lyset, tænder stearinlysene og lader os føre afsted af musikken igennem en aften af skønne og stille sange. Vi går på vandring i os selv, når Peter Dyhr leder os ind i en meditativ verden, hvor vi kommer lidt tættere på os selv, vores tro og gud.

Kom og hyg dig i cafeen fra kl 15.30 inden gudstjenestestart. ALLE er meget velkomne.

Praktisk:

Hvor:

Templet, Frederiksberg Allé 9.

Hvornår:

Én søndag om måneden – se kalenderen for de eksakte datoer.

Gudstjenesten starter kl 16.00 og slutter ca. 17.30.

Cafeen åbner kl 15.00.

Tilmelding:

Nej – du møder bare op.

Pris:

Det koster ikke noget at være med til gudstjenesten, og modsat Celebration gudstjenesterne er der ikke indsamling under selve gudstjenesten. Vi vil selvfølgelig gerne have dækket udgifterne alligevel, så der står indsamlingskurve ved indgangen til benyttelse før og efter gudstjenesten.

For hvem:

Meditation GospelGudstjeneste er for ALLE. Uanset om man kan synge eller om man er troende.

 

Gospel Inspiration

Gudstjeneste med mere fokus på det åndelige indhold og musik til krop og sjæl. Lad Gud inspirere dig i DIT liv.

Gospel Inspiration – EN NY GUDSTJENESTETYPE!

Vi har igennem flere år haft et ønske om en gudstjenestetype, der kunne udfordre vores relation med Gud i højere grad.

    • En gudstjeneste hvor der i højere grad var plads til at undervise og give en dybere indføring i den kristne tro
    • En gudstjeneste hvor vores tro og trosliv kom i spil på en mere aktiv måde i gudstjenesten
    • En gudstjeneste hvor vi tog elementer fra andre musiktraditioner med for at skabe et musikalsk rum, der åbnede op for nye sider af vores spiritualitet og vores erfaring af Guds nærvær
    • En gudstjeneste hvor vi tog os tid til at høre de troshistorier, som er igang med at udfolde sig midt iblandt os og som kan være til personlig inspiration for os alle
    • En gudstjeneste hvor bønnen og det profetiske (det at Gud meddeler sig til os gennem andre mennesker) kunne fylde noget mere

Kort sagt – en gudstjeneste, hvor Gud kunne inspirere os til at blive mennesker med en levende tro i hjertet, en kærlighed til vores medmennesker og en livsstil, som gør denne verden til et bedre sted.

Inspiration kommer af ordet Inspiro, som betyder indblæst af Guds ånd, dvs. at Gud inspirerer os ved at “blæse” sin Ånd ind i os!

Praktisk:

Hvor: Templet, Frederiksberg Alle 9

Dato: Se kalenderen!

Tidspunkt: Kl. 16.00 – 18.00, sådan cirka!

Pris: Det koster ikke noget at deltage. Vi samler penge ind under gudstjenesten til at dække forskellige udgifter som husleje, leje af teknisk udstyr samt alm. drift. Alle arbejder frivilligt i The Gospel Fellowship.

For hvem: Gospel gudstjenesten er for ALLE. Uanset om man kan synge eller om man er troende.

Tilmelding: Nej – du møder bare op.

Forrige
Næste