Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Årsmøde: Sammenfatning af fællessnak

Årsmøde: Sammenfatning af fællessnak

D. 16. april 2018 afholdte vi årsmøde i The Gospel Fellowship, og vi mødte talstærkt op. Endnu en gang viste vi, hvor stærkt et fælleskab og kirke vi er, og hvor meget smukt der kan vokse ud af en svær tid.

Efter den formelle del af årsmødet, indledte Ditte Andersen en fællessnak. Ditte bad os tale om de gode ting ved TGF – og deraf udsprang også drømme/udviklingspotentiale fra mødedeltagerne. Der er lavet en sammenfatning af fællessnakken her.

 

Gudstjenesterne

Vores gudstjenester bærer præg af rummelighed og skaber en god ramme for at være sammen og dyrke fællesskabet. Vi har musik, som åbner hjertet og prædikener, der er personlige. Jordnære historier, som man kan bruge i sit eget liv.

The Gospel Fellowship er en kirke for alle, uanset om man er troende, ikke-troende eller søgende. De forskellige former for gudstjenester giver mulighed for at dyrke det man har lyst til og brug for. Der er mulighed for at gå rundt til stationer, og at gå lidt til og fra hvis man har behov for det.

 

Menighedsliv

Der er frihed til at tage tingene i eget tempo. Det gælder både som frivillig og i menigheden. Det stærke fællesskab er med til at give en familiefølelse og en stor grad af næstekærlighed. Der er stor værdi i fællesskabet, med guidning og undervisning som vi løbende kan udvikle på.

For nogle opleves det som en udfordring med lang sommerferie fra TGF – hvad kan vi gøre for at komme dette i møde? Skal vi evt. opstarte Interessegrupper eller walk & talk, som tidligere?

Enkeltstående events: Nytårsaften i Købnerkirken var en stor succes samt aften med gospel historie ved Hans Christian. Der ytres ønske om gentagelse af dette.

 

Frivillighed

Som frivillig er der rummelighed og plads til alle. Vi talte om, at vi kan mere fleksible, f.eks. i.f.t at korte vagter ned, så de passer til den enkeltes ressourcer/tid.

Nådegaver -og kompetencer. Hvordan udnytter vi dem bedst muligt, så det giver mening for kirken og for den enkelte? Måske nogle motivationssamtaler, samt mere synlighed omkring hvilke opgaver der findes for frivillige. At være frivillig betyder også at trække i arbejdstøjet. At se kirken som min kirke og ikke et sted man går hen og ”får” noget. Altså at tage ansvar og føle ejerskab.

Kan vi lave en tjekliste for frivillige, for yderligere overskuelighed? Forslag om at bruge vores frivillig-folder mere. Og infostand ifm. gudstjenesterne. Kan vi samarbejde mere på tværs af teams? Det ER fedt at være frivillig – og det kan blive endnu federe, hvis vi hjælper frivilligkulturen lidt på vej. Derfor planlægger vi også events for de frivillige. Vi skal huske de Ad-Hoc -frivillige.

At lave kirke betyder noget. At det man gerne vil lave bliver taget seriøst betyder rigtig meget.

 

Ledelse

TGF som organisation. Hvordan er TGF bygget op? Forbindelsesled mellem ledere og medlemmer. Kan vi blive tydeligere omkring, hvem man skal henvende sig til med forskellige spørgsmål? Måske en nøgleperson (eller flere) til hver gudstjeneste, som stiller sig til rådighed?

 

Dette er blot en sammenfatning at de emner og input der kom frem denne aften.  Tak for det store fremmøde og det dejlige engagement.